TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Brock Lesnar marad a UFC-nél, folytatják nála a doppingszűrést

2016.07.15. 11:35 td_interim

108_brock_lesnar_vs_mark_hunt_0_0.jpg

Az azonban nem biztos, hogy meccse is lesz még. 

tdmg_banner.png

 

Lehet, hogy UFC 200-as, Mark Hunt felett aratott győzelem volt Brock Lesnar karrierjének utolsó MMA-meccse, de ha mégis folytatni akarja a bunyót, az ajtó továbbra is nyitva áll előtte.

A UFC megerősítette, hogy Brock Lesnart továbbra is szerződés köti a szervezethez. Ez pedig azt jelenti, hogy a USADA folytatja nála a doppingellenőrzést, egészen addig, amíg nem közli a doppingellenes ügynökséggel, hogy ismét visszavonult a UFC-ben való versengéstől. Erről Ryan Madden, a USADA szóvivője beszélt.

Tudomásom szerint Brock Lesnar nem értesítette a USADÁt arról, hogy visszavonult volna a UFC-től. Ezért továbbra is a USADA tesztelés alanya marad, és továbbra is vonatkozik rá a UFC doppingellenes szabályzata.

Lesnar kivételes bánásmódban részesült a UFC 200-as fellépése előtt. A UFC szabályzata szerint ugyanis minden sportolónak, aki kihagyás után vissza akar térni a szervezethez, négy hónappal előre értesítenie kell a promóciót, ennyi idő kell ugyanis a USADÁnak, hogy rendesen átvilágítsa a szervezetét. A pankrátorsztár az ismert körülmények miatt jóval később került be a képbe, a UFC azonban nem akart lemondani a vásárlóerőről, amit magával hoz, így az ő kedvéért eltekintettek a négy hónapos szabálytól. Erre sokan felhördültek, melyet az sem tudott igazán elcsitítani, hogy a UFC 200-at megelőző négy hétben a USADA hatszor is szúrópróbaszerű doppingvizsgálatnak vetette alá Lesnart, és nem találtak nála semmit.

Lesnar már akkor arról beszélt, hogy nem biztos, hogy MMA-ba való visszatérése egyszeri alkalom lesz, amikor először derült fény UFC 200-as szereplésére. A gála után is arról beszélt, hogy a (ketrec)ajtó továbbra is nyitva áll.

A következő lépés azonban nem az oktagon, hanem a ring felé vezet: ő lesz a WWE SummerSlam idei fő attrakciója.

Spekulálni azonban spekulálhatunk: amíg be nem esett a UFC 200-as lehetőség, addig a szervezet és Lesnar abban gondolkodott, hogy a novemberben, a New York-i Madison Square Gardenben megrendezendő UFC 205 lenne a legmegfelelőbb porond Brock visszatérésére. Bár a visszatérést már ellőtték, az egészen biztos, hogy az MSG-gála lesz a UFC új tulajdonosainak első, igazán nagy dobása, ahol a lehető legnagyobb sztárok fellépése várható. Nincs alkalmasabb rendezvény egy újabb Lesnar-jelenésre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr918891236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása