TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Bellator és a ONE is kivetette a hálóját Rory MacDonaldra

2016.07.15. 17:44 td_interim

rory-macdonald-1024-610x356.jpg

Biztos, hogy nem marad sokáig szervezet nélkül a világ legforróbb MMA-szabadügynöke.  

tdmg_banner.png

 

Rory MacDonald UFC-szerződése a Stephen Thompson-mérkőzéssel lejárt. A kanadai váltósúlyú kiválóság kifejezetten azért nem hosszabbított a világ vezető MMA-promóciójával még a végső összecsapás előtt, hogy megnézze, mennyit ér a piacon. Most indultak be a kérők: különböző források szerint a Bellator és a ONE Championship is megkezdte a kommunikációt MacDonalddal.

A Bellator részéről maga Scott Coker mesélt a rámozdulásról az MMAJunkie újságírójának:

Ehhez képest vicces, hogy maga a szervezet hivatalosan nem erősítette meg a kapcsolatfelvételt.

A ONE Championship érdeklődéséről a FloCombat jelentett, a szervezet vezetőségéhez közel álló forrásokra hivatkozva, csupán egy nappal azután, hogy elkezdtek cikkezni a Bellator-érdeklődésről.

A ONE néhány nappal ezelőtt kapott óriási pénzinjekciót: a szingapúri befektetőcég Temasek Holdings nyolc számjegyű összeget lapátolt a promócióba. Szóval lenne miből megfizetniük MacDonald szolgálatait.

Rory MacDonald vitán felül a világ egyik legjobb 170 fontos MMA-sa. Csakhogy már kétszer is kikapott a regnáló bajnok Robbie Lawlertől, ráadásul a pár héttel ezelőtti Thompson-vereséggel meg is született karrierje első, egyelőre kétmeccses vereség-sorozata is. Nincs hát előtte tiszta út a csúcsra, ráadásul az elmúlt hónapokban rendre arról beszélt, hogy most már igazán szeretné, ha egyszer érdemei szerint fizetnék meg a teljesítményét.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr168892026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása