TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 91: McDonald vs. Lineker élő közvetítés

2016.07.13. 16:59 td_interim

ufc-fight-night-91-mcdonald-vs-l-750x340-1468268973.jpg

Katt.

tdmg_banner.png

Most hétvégén nincs UFC, de csak azért, mert ma éjjel van. Az idei fight week levezetéseként a dél-dakotai Sioux Falls-ban megrendezik a UFC Fight Night 91-et, élén a Michael McDonald-John Lineker harmatsúlyú meccsel. Ez a súlycsoportban topközeli párosítás, de nem csak emiatt érdemes figyelni a gálát: az előmeccsen ott lesz az egyik legizgalmasabb könnyűsúlyú, a veszett kutya-szerű Tony Ferguson, aki eredetileg Michael Chiesával csapott volna össze, de utóbbi lesérült, így helyére a UFC-újonc Landon Vannata ugrik be. Hát, sok szerencsét. Középsúlyban a középmezőny két ismertebb neve, Tim Boetsch és Josh Samman kel birokra, légsúlyban Louis Smolka fogadja a villámgyors kivégzésekkel büszkélkedő, de még mindig leginkább a kultikus bunkóbüntetéséről ismert Ben Nguyent. A felvezető meccsek közt kevesebb mint egy hónappal Fight Night 89-es veresége után már vissza is tér az imádnivaló KO-gép, a középsúlyú Smile'n Sam Alvey, női harmatsúlyban pedig Lauren Murphy köszönti az enbéegyben az HFC-t is megjárt Katlyn Chookagiant. Full program itt.

A UFC Fight Night 91 Fight Pass-ültetőkártyája 23:30-kor kezdődik, a tévés ültetők 01:00-kor, a főkártya pedig 03:00-kor. Élő adás itt és itt.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr888885094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása