TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ronda Rousey új Reebok reklámmal utalgat arra, hogy közel a visszatérése (videó)

2016.07.13. 11:11 td_interim

Ronda Rousey, a női MMA történetének abszolút legnagyobb sztárja azóta nem lépett ketrecbe,hogy tavaly novemberben megsemmisítő vereséget szenvedett Holly Holmtól, de a szünetnek hamarosan vége, legalábbis erre utal Rousey új Reebok reklámja. Amiben Rowdy arról beszél, hogy ő nem tökéletes, de ez jól van így.

A tökéletest sohasem teszik igazán próbára. A tökéletes sohasem hallgattathatja el a kritikusait. A tökéletesnek soha nincs lehetősége kivívni a megváltást. Szóval ja. Ki vagyok békülve azzal, hogy nem vagyok tökéletes.

- mondja Rousey a képsoron, és ez elég beszédes szöveg. Dana White UFC-elnök korábban is és most is elmondta: ha Ronda visszatér, és akarja, akkor egyből a női harmatsúlyú övért verekedhet. Legutóbb még azt valószínűsítették, hogy térdműtéte miatt legkorábban jövő év elején léphetne újra ketrecbe. Ugyanakkor a novemberi, New Yorkban tartandó UFC 205 programja még mindig tök üres, szóval indulhat a spekuláció.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr588884740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása