TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Neil Magny vs. Dong Hyun Kim az UFC 202-n

2016.06.29. 13:03 td_Emree

montagem-neil-magny-x-dong-hyun-kim.jpg

Tovább erősödik az UFC 202 programja. A magyar államalapítást, úgy néz ki az UFC is méltóképpen akarja ünnepelni, így újabb párosítást tett közzé a fenti gála programja kapcsán. Ez a Neil Magny Dong Hyun Kim összecsapás lesz.

tdmg_banner.png

Magny az UFC igazi igáslova. Utolsó 11 UFC-s jelenéséből, csak egyet – azt is Demian Maia ellen – veszítette el. Legutóbbi meccsén pedig Hector Lombardot ütötte ki, ezzel egy négymeccses győzelmi szériát kalapálva össze magának.

Ellenfele, Dong Hyun Kim "Stun Gun" az utóbbi időben kevésbé volt aktív. Utoljára tavaly novemberben lépett ketrecbe és ütötte ki Dominic Waterst, így két nyert meccse van zsinórban, a Tyron Woodleytól – még 2014-ben – elszenvedett kiütéses veresége óta.

Ilyen előzmények után, úgy hiszem, mindkét harcosnál meglesz a motiváció és egy újabb bivalyerős párosítással többet kaptunk a nemzeti ünnepünkön rendezett UFC gálára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr98854016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása