TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: McGregorral és Rouseyval az élen érkezett meg a Bud Light új kampánya (videók)

2016.06.28. 17:51 td_interim

screen_shot_2016-06-27_at_12_41_13_pm_0_0.jpg

A képsorokon szerepel Anthony Jonhson, Cain Velasquez, Cat Zingano és John Dodson is.  

tdmg_banner.png

 

Néhány hete szándékomon kívül beszopattam egy csomó olvasót: Facebook oldalunkra posztoltam egy fotót, melyen Conor McGregor és Ronda Rousey néz egymással farkasszemet egy aranyozott Bud Light öv előtt, és azt írtam alá, hogy nemsokára megverekszenek a márka interszexuális bajnoki címéért. El nem tudtam volna képzelni, hogy ez lesz, de beröffentek a kommentek, és egymilliárd ember kezdett el hőzöngeni, hogy micsoda hülyeség már ez. Olyan is volt, aki kifejtette: Rondának esélye sincs, meg hogy ez nagyon nagy verés lesz.

Elárulom: vicc volt az egész (meg különben is emberek, ébresztő!), és aki annyira beleélte magát, hogy már azt se hiszi el, ha kérdezek, annak itt a bizonyíték: a Bud Light a hétvége folyamán felpakolt egy sor videót a YouTube csatornájára, melyen nem csak Conor és Ronda szemez egymással, de Anthony Johnson és Cain Velasquez, és Cat Zingano és John Dodson is, és nem, semmiféle interszexuális öv nincs a terítéken – azért amúgy is kizárólag Brock Lesnar küzdhet meg.

Hanem ez a Bud Light Living in the UFC kampányának a dokumentációja, ami, ha jól veszem ki a videókból, arról szólt, hogy két szerencsés rajongó versenghetett egymással a fenti MMA-sok segítségével. A férfi és női bunyósok csapatokba rendeződtek, és különféle pusztítós feladatokat kellett megoldaniuk. A végén összesítettek, és az a csapat nyert, amely, hát, a legtöbb kört nyerte, ezt nem bonyolították túl, minek is kellett volna. És a lényeg persze az volt, hogy a győztes csapatban szereplő, amúgy nem versengő, csak a társainak drukkoló rajongó gazdagabb lett két UFC 200-jeggyel (meg gondolom egy csomó Bud Lighttal).

Itt vannak tehát a videók:

mindenki vs. hungarocell-figurák

Velasquez vs. Johnson vs. sörösüvegek

Dodson vs. Zingano vs. sörösdobozok

McGregor vs. Rousey vs. kartonfigurák

a vége 

Elvileg június 30-án jön a vetélkedő teljes verziója, bár nem tudom, hogy ilyen részletes előzetes-termés után mi újat tud még nyújtani. Ha érdemes lesz, kiposztoljuk majd azt is.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr258852544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása