TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Michael Bisping és Nick Diaz piálás közben beszélték meg, hogy verekedniük kéne

2016.06.27. 17:11 td_interim

022916-5-ufc-bisping-diaz-ob-pi_vresize_1200_675_high_99.jpg

Így is lehet.  

tdmg_banner.png

 

A UFC friss középsúlyú bajnoka, Michael Bisping rendesen el van látva kérőkkel: legyőzöttje, Luke Rockhold visszavágót akar, itt kapar a kettővel ezelőtti bajnok Chris Weidman, ott meg Ronaldo „Jacare” Souza, kapható lenne a feladatra az öreg Dan Henderson, és akkor a visszatérő Georges St-Pierre-ről még nem is beszéltünk. És most felírhatunk egy újabb nevet a listára, aki mindenkinél jobban hangzik: Nick Diazt.

Bisping a The Countdown podcastben mesélt arról, hogyan került képbe a kultikus stocktoni bunyós, és a sztori twitteres beszólások-kihívások korában egészen üdítő kivételt képez.

Elmondom neked, van egy másik lehetséges ellenfél, akiről még nem beszél senki, és néhány nappal ezelőtt vele lógtam New Yorkban. Belebotlottam New Yorkban, és beszélgetni kezdtünk. Nick Diaz. Ja, és azt mondja: „Ember, bunyóznunk kéne, bunyóznunk kéne.” Mire én: „Ja, benne vagyok, nem probléma.” És erre azt mondja: „De 178-on kell megcsinálnunk.” Visszakérdezek: „Mit értesz a 178 alatt?” Ja, ja, mondja, 178 fontos, köztes súlycsoportban kéne megcsinálnunk. Én meg: „Csináljuk meg 185-ben.” Mire ő: „Nehm. 178.” Na de minden esetre jól elvoltunk Nickkel, ittunk pár pohárral és lógtunk, jó arc.

Nick Diaz a váltósúly egyik nagy katonája, de épp legutóbbi meccsén nem átallott felmenni középsúlyba, és megverekedni a bekokszolt Anderson Silvával. Hogy most miért ragaszkodik a köztes súlyhoz, és hogy hogyan jött ki a 178-as szám, arról Bisping se tudott részletesebb magyarázattal szolgálni, mert be volt baszva, mint az ökör, de ezt ő sokkal szemérmesebben fogalmazta meg:

Nem tudom, nem fejtette ki, és őszintén szólva volt már bennem néhány pohárral, szóval nem is nagyon jutott eszembe, hogy rákérdezzek. Az biztos, hogy ő 178-on akarna küzdeni, ami kicsit furcsa súly. De tessék, itt egy újabb potenciális név.

Diaz 18 hónapos eltiltásának a végét tapossa, melyet a 2015. januári Silva-meccsért varrtak a nyakába, melyen az egyik laboreredménye alapján betépve harcolt. Augusztusban jár le a kényszerpihenő, és egy Bisping-Diaz bokszmeccs elég jól is hangzik mind a bunyórajongó közönség, mind a pénzrajongó UFC-vezetőség szempontjából.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr828848298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila Kovács író 2016.06.27. 18:12:14

Érdekes meccs lehetne, kíváncsi vagyok egy GSP elleni meccs mennyivel dobná meg Bisping keresetét.
süti beállítások módosítása