TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 157: Dynamite 2 élő közvetítés

2016.06.24. 17:26 td_interim

b157_1920x1080_onair.jpg 

Katt.

tdmg_banner.png

 

Nem léphetsz kétszer ugyanabba a dinamitba - tartja a mondás, márpedig a Bellator éppen erre készül. Este jön a tavaly útjára indított hibrid, MMA-kick-box rendezvényük második része, a Dynamite 2, ahol az elsőhöz hasonlóan szintén felvonultatják a szervezet bunyósainak színét-javát.

A főmeccsen a UFC-től visszapenderült Quinton "Rampage" Jackson Satoshi Ishiivel csap össze 225 fontos, köztes súlyban, előttük Michael Chandler és Patricky Freire mérkőzik meg a Will Brooks által hátrahagyott könnyűsúlyú trónért, és ezen a kártyán mutatkozik be a szervezetnél az ex-UFC-s nehézsúlyú Matt Mitrione. A kick-box nagykutyáit a középsúlyú Joe Schilling képviseli, aki a ringben vághat vissza Hisaki Katónak a tavaly nyári sokk-kiütésért, és ott lesz a váltósúlyú virtuóz Raymond Daniels is.

A tegnapi mérlegelésen Rampage vicceskedett egyet, de nem mondom meg, hányadik percnél:

A Bellator 157: Dynamite 2 felvezető kártyája 00:30-kor kezdődik, a főkártya 03:00-kor. Élő közvetítés itt és itt.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr758837480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása