TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor, Holm és Lawler is ott van az idei ESPY-jelöltek között

2016.06.23. 11:53 td_interim

holly-holm-robbie-lawler-conor-mcgregor.jpg

Emberek, ez már MMA-invázió!  

tdmg_banner.png

 

Közzétették az ESPY díj idei jelöltjeit, idén három UFC-bunyós is bekerült a kalapba. Az ESPN-alapította elismerésre idén a pehelysúlyú bajnok Conor McGregor, a váltósúlyú bajnok Robbie Lawler és a volt harmatsúlyú női bajnok Holly Holm is esélyesként indul.

McGregort az „év áttörése” és a „legjobb küzdősportoló” kategóriákban jelölték, az ír emlékezetes módon tavaly vált igazi sztárrá, Dennis Siver, Chad Mendes és Jose Aldo kiütésével. Lawlert szintén a legjobb harcos kategóriában jelölték, miután lenyomta 2015. MMA-meccsét Rory MacDonalddal, és alighanem a januári, Carlos Condit ellen lehozott, 2016. MMA-meccse esélyes bunyója is sokat nyomott a latba. Holmot a „legmegdöbbentőbb eredmény” és a „legjobb játék” kategóriában jelölték, mindkettőre Ronda Rousey kiütése miatt.

Utóbbi egy kis magyarázatra szorul: a legjobb játékra többnyire csapatsportok játékosait jelölik, azokat, akik adott sportág bajnoki idényének alapszakaszában vagy rájátszásában egy meccsen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, mellyel eldöntötték a mérkőzés kimenetelét. Hogy Holm itt is indul, az annak köszönhető, hogy nem csak kiütötte Rondát, de előtte gyakorlatilag hibátlanul verekedett.

Még bunyósjelöltek: a legjobb nemzetközi sportolók közt indul Canelo Alvarez bokszoló, a legjobb küzdősportolók között pedig Conor és Robbie mellett ott van az ökölvívó-különítmény Gennady Golovkinnal, megint csak Canelóval, és a csodálatos, de még mindig túl kevéssé ismert Roman Gonzalezzel.

A jelöltekre szavazni július 13-ig lehet, itt.

Tavaly Ronda Rousey nyerte meg a legjobb küzdősportoló és a legjobb női sportoló kategóriát is, aztán az átadón emlékezetes módon leoltotta Floyd Mayweather Jr-t.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr88834456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása