TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Sajtóhír: küszöbön a UFC eladása, két pályázó is komoly ajánlatot tett

2016.06.20. 15:25 td_interim

20130816_ajw_bt1_325_0.jpg

Dana White maradhatna. 

tdmg_banner.png

 

A UFC vezetősége két, 4.1 milliárd dollár körüli ajánlatot is kapott a promócióért, küszöbön áll a szervezet eladása – jelentette az ESPN. Darren Rovell, a lap sportgazdasági szakírója szerint a két ajánlattevő a WME-IMG a Dalian Wanda Grouppal együtt, és a China Media Capital. Az ajánlatok 3.9 milliárd és 4.2 milliárd dollár között mozognak.

Az ESPN még májusban szagolta ki, hogy a UFC vezetősége megválna a promóciótól. A szervezet elnöke, Dana White akkor tagadott, sőt, terjeszkedésről beszélt.

Nyilvánvalóan, ha egy üzlet kellős közepén vagyok, akkor azzal titoktartás jár. A terjeszkedésen dolgozunk. Azon dolgozunk, hogy megnöveljük a céget, és más területekre is betörjünk, mint Kína, Japán, Korea. Szóval igen, mindig szerződéseken dolgozunk.

 

Ami a UFC eladását illeti, és ezt már milliószor elmondtam, folyamatosan kapjuk az ajánlatokat. Ez 2010-ben kezdődött. Akkor kaptuk az első ajánlatot a cégért, egymilliárd dollár felettit, és elutasítottuk.

Az ESPN forrásai szerint bármelyik is legyen a befutó, sikeres üzletkötés esetén mindkét ajánlattevő megtartaná Dana Whitetot a szervezet elnökeként.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr868825778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása