TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Végh Attila kiütéses vereséget szenvedett (videó)

2016.06.17. 15:27 td_interim

attila-vegh-pumukli-m-1.jpg

Pumuklinak sok volt a nehézsúlyú bajnok Alexander Volkov az M-1 Challenge 68-on.

tdmg_banner.png

A Bellator ex-félnehézsúlyú bajnok Végh „Pumukli” Attila tegnap este felment egy súlycsoportot, és az M-1 265 fontos bajnoki övéért mérkőzött meg a Bellator ex-nehézsúlyú bajnokával, Alexander Volkovval. Attilának nem sikerült a bravúr, egy elég vad meccsen kiütéses vereséget szenvedett az első menetben.

Korábban voltak, akik kritizálták Pumuklit a defenzív, kontrára játszó bunyója miatt. Hát most erre nem lehetett panasz, Végh ment előre, mint a mérgezett egér, de ez az offenzív taktika sajnos nem hozott sikert. Attila gyakorlatilag védekezés nélkül végigtámadta a meccset, nagy pofonokat vitt be, de Volkov is ugyanebből a kottából játszott – jelentős ütőtáv-előnnyel. Ahogy hadakoztak, egyértelmű volt, hogy ez a meccs nem fog végigmenni. Az első menet közepén a köteleknél, egy Pride-os, kaszálós hadakozásban végül Volkov ökle akadt be Attila állcsúcsára, aki erre lehanyatlott a földre, és ennyi volt.

Pumukli ma küldött üzenetet, melyben megnyugtat mindenkit, hogy rendben van:

Köszönöm mindenkinek, hogy szorítottak, sok erőt adott. Jól éreztem magam a meccs előtt és közben is, de sajnos az ütésváltás neki jött ki jól. Ez van. Jól vagyok, sérülés nincs, úgyhogy megyünk tovább! Még egyszer köszönöm mindenkinek!

Végh Attilának még két meccse van az M-1 szerződésén. Ezeket le is akarja bunyózni, és továbbra is megmarad nehézsúlyban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr918818298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása