TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 199: Rockhold vs. Bisping 2 élő közvetítés

2016.06.04. 18:12 td_interim

ufc-199-media-conference-call-st-750x340-1464567152.jpg

Katt.

tdmg_banner.png

A múlt heti, agyonhallgatott gála után most megint egy rendesen beharangozott rendezvénnyel jön a UFC. A beharangozásban ezúttal nem volt nehéz dolguk, a gála élét elfoglaló két címmeccs mind a négy szereplője ismert és kedvelt bunyós, akik viszont egymást egyáltalán nem kedvelik = ez a felállás a promóterek nedves álma (meg Conor McGregor). Luke Rockhold vs. Michael Bisping 2 a középsúlyú bajnoki övért, Dominick Cruz vs. Urijah Faber 3 a harmatsúlyú bajnoki övért. Őrület! Még a főkártyán: Max Holloway vs. Ricardo Lamas pehelysúlyban és Dustin Poirier vs. Bobby Green könnyűben. Varázslat! Az egykor-nagy-királyok-voltak-most-már-inkább-csak-a-nevük-fontos ligát pedig a Dan Henderson vs. Hector Lombard erősíti, középsúlyban. Lombard egy balul elsült váltósúlyú nekifutás után tér vissza a 185 fontos mezőnybe, Hendónak meg ez az utolsó meccse a szerződésén.

A felvezető mérkőzéspakkban olyan, ketreckockák szívének kedves nevek lesznek, mint a pehelysúlyú Clay Guida, a könnyűsúlyú Beneil Dariush, a pehelysúlyú Alex Caceres, a váltósúlyú brit reménység Tom Breese, és most is lesz egy női meccs is: a szalmasúlyú összecsapáson tér vissza egy évvel ezelőtti, brutális élve boncoltatásából Jessica Penne, hogy összecsapjon Jessica Andrade-zsal.

A UFC 199 Fight Pass ültetőcsomagja 00:15-kor kezdődik, a tévés ültetők 02:00-kor, a pay-per-view főkártya pedig 04:00-kor. Élő közvetítés itt és itt. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr398779598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chuck-d 2016.06.05. 03:20:59

már húznék aludni, a főmeccs amúgy is egy áldozatbemutatás lesz, erre Bruce Leeroy 10 napos beugróként átment mátrixba, aztán jött a csaj-Wandy a mészárlással, de ezért nem kommentelnék, hanem:
www.mmafighting.com/2016/6/4/11859804/brock-lesnar-close-to-finalizing-deal-to-fight-at-ufc-200
a Nagy Fehér visszatérésével játszanak az UFC 200-ra, ami már csak azért is érdekes, mert hivatalosan visszavonult az MMA-tól, és az új dopping ellenőrzési szabályok szerint a visszatérés 4 hónapos hugyos-véres procedúra. ezért is visszakozott 1 nap után az ír díva.
a másik érdekesség, hogy a Fight Pass közvetítés alatt a Fedor meccset reklámozták Rogan felszopásával, mert az amerikai exkluzív jogok az UFC-nél landoltak.
és hogy felrakjuk a habot a clickbait tortára:
www.instagram.com/p/BGQJYQVOPpo/
Nate. Dana. Stockton slap.
én már most surprised, motherfuckers.

chuck-d 2016.06.05. 07:31:55

egyik legjobb gála valaha. a FP előmeccsek közt is van két elmebeteg páros, de utána kilenc jó és kibaszottjó meccs zsinórban. Ortega mit fordított és hogyan, Green nem Diaz, Hendo kitalált egy új KO-t, a lábfogásból stricikönyököt, Holloway biztos vezetésnél az utolsó 15 másodpercre a földre mutat, hogy most parasztlengő-verseny jön, Cruz művészet, Bisping meg elmegy a jó kurva... hóloffémbe.
már Tate öve is egy kiérdemelt életműdíj volt, de ez a karma mindkét éle. Rockhold eheti a szerénységpitét, az angol meg kiizzadta a karrierjével és a szappanöklökkel ezt a csodát magának. nem bírtam igazán soha, nem is tartom egy világmegváltó tehetségnek, de ezért megdolgozott. fölösleges is fényezni, az elkövetkező hónapokban úgyis megteszi ő maga.
Lesnart már a gálán reklámozták, kvázi hivatalos, elvileg hétfőn jelentik be az ellenfelét, aki talán Hunt.
Diaz-Conor 2 az UFC 202-n, de ezek után ki nem szarja le.

chuck-d 2016.06.05. 07:50:47

Ariel Helwani és két kollégája ki lett baszva a főmeccs előtt a gáláról, elvileg lifeban. talán a Brock visszatérés megszellőztetése miatt. médiabarát hozzáállás, jót tesz a sportnak biztos.
szabadok földje, bátrak hazája...

papenDED 2016.06.05. 19:32:33

A Reyes Vs. Kim Vérfagyasztóan krézi találka volt, amolyan b@szd stét a pofám, én is a tiedet stílusban :)
süti beállítások módosítása