TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A UFC Werdum szívébe vágja a kést, és meg is forgatja

2016.05.31. 16:42 td_interim

080607-ufc-85-fabricio-werdum-mcneil-0884_0.jpg

A brazil ex-bajnok megkapta a következő meccsét, és épp a trónfosztója előtt kell majd ketrecbe lépnie.  

tdmg_banner.png

 

A UFC meccsmékereinek azért elég perverz a humora. Bejelentették a volt nehézsúlyú bajnok Fabricio Werdum következő mérkőzését: Vai Cavalo a UFC 203 előmeccsén Ben Rothwellel csap össze. Azon a gálán, ahol a főmeccs az őt a bajnoki címétől megfosztó Stipe Miocicé.

Azaz, a szemétláda, aki lenyúlta Werdum nőjét, ismét randira viszi a lányt, miközben a brazil feladata, hogy bemelegítse nekik a táncparkettet, lehetőleg úgy, hogy közben ne tapossa palacsintává a lábát az a gólem, akivel búfelejteni akar. Hát, köszi szépen!

Ugyanakkor persze ebből erőt is lehet meríteni: ha a pohár félig teli, akkor extra motivációt is jelenthet Werdumnek az, hogy ismét karnyújtásnyira kerül a hőn áhított övhöz. Volt már ilyenre is példa, amikor a UFC 146-on ugyanilyen gecizős/motiválós megfontolásból az előmeccsre rakták a Cain Velasquez-Bigfoot Silva összecsapást, míg a főmeccsen Junior dos Santos védte meg a Caintől épp, csak elvett övet Frank Mir ellen. Velasquez akkor minden idők egyik legnagyobb verését osztotta ki ellenfelének, jelezve, hogy még mindig itt van, és JDS-nek ezzel az erőszakhullámmal kell számolnia a továbbiakban.

Akárhogy is, Werdum trollmosolya most aligha lesz őszinte.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr918764690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása