TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Freddie Roach: Mayweather megkért, hogy készítsem fel McGregort

2016.05.31. 17:43 td_interim

conor-mcgregor-and-freddie-roach-afp-20160514_0628ec3cdc284a85bfbc850533337405.jpg

Már a sztáredzőt is belerángatták ebbe a katyvaszba.  

tdmg_banner.png

 

Egy héten belül most már megatutibiztos, hogy bejelentik Floyd Mayweather Jr. és Conor McGregor szeptemberi bokszmeccsét. Mármint nyilván nem fogják, vagy legalábbis rettenetesen meglepne, ha ez mégis bekövetkezne, viszont van egy új fejlemény a veterán bokszzseni és az MMA promókirályának ügyében, ami végül is bizakodásra adhat okot annak, aki még hisz ebben a fantázia-párosításban.

Egészen eddig Mayweather és McGregor mellett csak ki-tudja-mennyire-hiteles belső forrásokra hivatkozó újságírók játszottak az idegeinkkel, most viszont egy valóban hiteles figura, Freddie Roach sztáredző is megszólalt, és megerősítette, hogy legalábbis Mayweather oldala a háttérben tényleg a párosításon dolgozik. Floyd nemrég személyesen kereste fel régi tréner-ellenségét, hogy váltson vele néhány szót az ír érdekében. Roach az Inside MMA vendége volt, itt az interjú, amiben kotyogott:

Egy csomóan azt pletykálnak, Conor hívogat engem, hogy készítsem fel: ez nem igaz. Még nem hívott, de Mayweather valóban beugrott az edzőtermembe a múlt héten, és megkért, hogy fogadjam el a munkát, ha felajánlják. Azt mondta, meglesz a meccs, és egy csomó pénzt fogunk csinálni.

Ha a potenciális ellenfeled felkeresi a világ egyik legjobb edzőjét, és megkéri, hogy tanítson, hogy később majd legyen esélyed az összecsapáson, az azért eléggé kínos rád nézve. De ebben persze valójában nincs is semmi furcsa, bokszról és MMA-ról: teljesen más sportágakról beszélünk, melyek, bár van közük egymáshoz, mégis elképesztően különbözők. Ezt fejtegette Roach is.

Amint azt Mayweathernek is elmondtam: „legalább három évembe telne, amíg felkészíteném ellened a meccsre.” Nem hiszem, hogy lehetséges egy MMA-snak megküzdenie egy bokszolóval, és nem is gondolom, hogy ez fair lenne. Attól függően, milyen szabályrendszert használnak, az egyik embernek mindig túl nagy lenne az előnye. Mayweather minden alkalommal kibokszolná. Conor McGregor kemény fickónak tűnik, meg minden, de csupán a keményfickóság nem igazán segít a bokszban...

 

De tudok róla, hogy (McGregor) készült a Wild Card West-ben, ami az egyik edzőtermem a nyugati parton, sparringolt néhány profi bokszolómmal, és úgy hallottam, nem igazán ment neki jól a profijaim ellen.

 

Mayweather a világ legjobb bokszolója, és szerintem abszolút még csak menetet se veszítene egy olyan fickó ellen, aki Conor tapasztalatával érkezik. Mármint, okés bokszolónak tűnik, és nagyon jó MMA-harcos, de az van, hogy ez boksz, és ő igazából kezdő bokszoló. Valószínűleg majdnem három évembe telne, hogy felkészítsem egy Mayweatherhez hasonló fickó elleni meccsre.

Márpedig idén szeptemberig egyértelműen nincs már három évünk. Bár az is igaz, hogy Mayweather a látogatáskor nem is hozott szóba semmilyen időpontot. Minden esetre Money-meccsel vagy anélkül, Roach nyitott a McGregorral közös munkára.

Ha segíthetnék rajta, akkor egyértelműen megtenném. Napi tizenkét órát dolgozom a teremben, szeretem magam elfoglalni ott. Szerintem segíthetnénk rajta, és ha eljönne és megkérne rá, szívesen meg is tenném.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr308764772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása