TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 88: Almeida vs. Garbrandt élő közvetítés

2016.05.29. 15:00 td_interim

gz6zg6tgzb.jpg

Katt.

tdmg_banner.png

Ahogy a mérlegelős posztban már megszellőztettem, a vasárnap éjjeli UFC Fight Night 88 sunyi, mert a ketreckockákon kívül senki sem kapja fel rá a fejét, mégis minden adott ahhoz, hogy ez legyen az év egyik legizgalmasabb és leglátványosabb MMA-gálája. Minderre a bunyósok adnak reményt, akik közül ugyan egyelőre senki sem sztár, de ez hamarosan meg fog változni.

Nézzünk csak szét a programban: a főmeccsen ott van a harmatsúly jövője, a thai bokszoló KO-gép Thomas Almeidával és ellenfelével, a bokszoló KO-gép Cody Garbrandttal, előttük meg a korábbi 135 fontos bajnok, a jó ideig érinthetetlen Renan Barao felmegy pehelysúlyba, ahol rögtön olyan ember fogadja Jeremy Stephens személyében, akinek az ereje könnyűsúlyban is pusztító volt, hát még 10 fonttal lejjebb. A főkártya további részének legvonzóbb nevei: Tarec Saffiedine (váltósúly), Jorge Masvidal (váltósúly) és Paul Felder (könnyűsúly) - és a nekik kiosztott ellenfelek is klassz bunyósok. A tévés felvezető kártya élén harmatsúlyú női meccs van: Sara McMann és Jessica Eye próbál meg a másik kárára visszaevezni a kategória elitjének közelébe. A UFC Fight Pass-en közvetített felvezető részt pedig az Aljamain Sterling vs. Bryan Carraway viszi el, hogy visszakanyarodjunk a harmatsúly felsőbb rétegébe. Ugye, milyen király?

A UFC Fight Night 88 Fight Pass-en közvetített ültetői éjfélkor kezdődnek, a tévés ültetőcsomag 01:00-kor, a főkártya pedig 03:00-kor. Élő közvetítést itt és itt találsz. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr48756124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása