TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hendo: Készen állok visszavonulni

2016.05.28. 10:35 td_hriczuakos

1910_image_835620.jpg

A 45 éves MMA legenda szerződése a következő meccs végével lejár, a folytatás pedig még kérdéses.

tdmg_banner.png

Az UFC 199 gáláján lép ismét ketrecbe a korábbi Pride és Strikeforce bajnok, Dan Henderson, ezzel pedig az utolsó UFC-s meccsét vívja, már ami a szerződését illeti. Hendo kontraktusa ugyanis a Lombard elleni meccsel pontot tesz, vagy tehet karrierje végére, elvégre ilyen idős korban már nem valószínű, hogy UFC-s bajnoki övvel a derekán távozna az öreg, melyen kívül gyakorlatilag mindent megnyert, amit egy harcos ebben a sportban csak megnyerhet. Ezzel pedig egy 19 éves karriernek inthet búcsút, melynek java részét elit harcosok ellen töltötte a ketrecben, és megannyi nagy név skalpját gyűjtötte be. Dan eredetileg a múlt hónapban meccselt volna ismét Machida ellen, de a brazil doppingvétsége miatt Lombard ugrik be a partiba, aki búcsúellenfélnek még akkor sem lesz könnyű feladat, hogy már nem tűnik olyan éhes fenevadnak, ami annak idején a Bellator egyik legrettegettebb harcosává tette. Hendo véleménye:

„Még mindig képes vagyok a legmagasabb szinten megmérettetni magam, de az is az igazsághoz tartozik, hogy már felkészültem a visszavonulásra. Persze ez attól is függ, hogy miképp alakul a következő mérkőzésem. Lehet, hogy utána visszavonulok, de az is lehet, hogy folytatom tovább. A lelkem mélyén tudom, hogy még nagy dolgokra vagyok képes, ezért alaposan végig kell gondolnom minden egyes lépésemet, hiszen ha folytatom, akkor azt legjobb tudásom szerint tenném.”

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr78747212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása