TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Barao nem zárkózik el egy Aldo elleni összecsapástól

2016.05.27. 10:26 td_hriczuakos

ufc_barao_al-16.jpg

A 2 csapattárs és barát egyazon súlycsoportban folytatja, mely akár kínos véget is érhet.

tdmg_banner.png

Most hétvégén debütál új súlycsoportjában a brazil Renan Barao, aki korábbi harmatsúlyú bajnokként maga mögött hagyja a 135 fontos divíziót, melyben egykor érinthetetlennek tűnt. A pehelysúlyba való érkezését Jeremy Stephens várja majd, aki TOP 10-es harcosnak számít súlycsoportjában, ráadásul nem egy brazil harcosnak tört már borsot az orra alá. Renan tehát nem próbálkozik tovább a Cruz-Faber-Dillashaw trió mellett, inkább egy csoportot feljebb mászva a pehelysúlyú övet vette célba, mely abból a szempontból kellemetlen, hogy barátja, és csapattársa, Jose Aldo égetően küzd azért, hogy ismét visszakapaszkodjon a csúcsra. Láttunk már tönkrement barátságokat az UFC bajnoki övéért folytatott versenyfutásban, lásd Jones és Evans, valamint Dillashaw és Faber, azonban lehet, hogy egy újabb páros neve is előkerül a következő pár hónapban. Barao a brazil Combate magazinnal beszélgetve úgy nyilatkozott, hogy a döntés nem csupán az ő kezében van, elsősorban a csapaton belül kell megdiskurálni a helyzetet, végül pedig ez alapján kell meghozni a végső döntést. Saját bevallása szerint nem zárkózik el a gondolattól, hogy egy nap majd Aldo ellen küzdjön, de jelenleg arra szeretne koncentrálni, hogy sikerrel vegye a soron következő akadályt.

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr128748066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2016.05.28. 00:50:20

Majd Almeida kitakaritja a sulycsoportot aztan sirhatnak egymas vallan. Holnap remelem kiuti a tetovalt gyereket. Ha nem szalad bele egy nagy pofonba az elejen sima gyozelem lesz neki.

Greenscape 2016.05.31. 01:27:27

@Greenscape: Nem egybe szaladt bele sajnos. Lelekben osszeomlott a bunyo elott mint Aldo. Arnyeka volt onlaganak.
süti beállítások módosítása