TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Frankenstein szörnyévé tette a sérülés a thai bokszolót

2016.05.27. 14:34 td_interim

screen-shot-2016-05-25-at-8_29_36-pm-752x440.png 

Az élet a legnagyobb horrorfilm-rendező.

tdmg_banner.png 

Nem mindennapi sérülést szenvedett egy ausztrál muay thaios néhány héttel ezelőtt, de a sérülés kezelése még annál is extrémebbre sikerült. Az alábbi fotókat a thai boksz-legenda John Wayne Parr osztotta meg hivatalos Facebook oldalán, egyrészt azért, hogy a sport veszélyeire figyelmeztessen, másrészt meg azért, mert ATYA-ÚR-ISTEN:

A képleírásból kiderül, hogy Parr barátja, Ryan Doyle nemrég egy különösen kemény mérkőzésen vett részt, ahol egy könyököstől eltört a szemgödre. Hogy eltávolítsák a csontszilánkokat, az orvosok azt látták a legjobb megoldásnak, ha függőlegesen felvágják Doyle bőrét a koponyáján, aztán fogják, és előre húzva konkrétan lehámozzák az arcát. A szilánkokat így, a lenyúzott fejből csipegették ki, aztán visszavarrták a bőrt a helyére, ami így, a fotókon látható, frissen stoppolt állapotában feldagadva Frankensetin szörnyének varrataira hajaz.

Szerencsére a műtét közben nem fényképeztek, mert a megnyúzott arc meg egyenesen a Hellraisert idézte volna, és az már tényleg sok lett volna a jóból.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr948752376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása