TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nate Diazt aztán nem veritek át, köcsögök!

2016.05.26. 16:18 td_interim

nate-diaz-ufc-196-press-2-07-750x370.jpg

A stocktoni leszedte a keresztvizet McGregorról, Mayweatherről és a UFC-ről is. 

tdmg_banner.png

 

Remek dolog történt tegnap este: az MMAfighting.com összehozott egy MMA Hour különkiadást, csakis Nate Diaznak szentelve, azaz Ariel Helwani riporter Skype-on keresztül több mint egy órán át beszélgetett a kevert harcművészetek egyik legszórakoztatóbb arcával. A monstre interjú során nyilván több téma is előkerült, szorítkozzunk egyelőre arra, amiről mindenki beszél: Floyd Mayweather Jr. és Conor McGregor hipotetikus bokszmeccsére. Az év porhintéséről Diaz diazul formált véleményt. 

 

Hallgatom ezt a sok Mayweather-McGregor szart, és úgy érzem, ez az egész csak egy nagy pr-mutatvány, amivel elrejtenék, hogy kiporoltam a gatyáját. Ezek pletykák, amiket valaki elkezdett eregetni, mert mindketten hasznot húznak egymás rajongótáborából, és építenek is rá. Az sem érdekli őket, hogy összejön-e (a meccs) vagy sem, mert mindketten nyerésben vannak, csak mert mindenki erről beszél. Ez az igazság. A média úgy teszi a dolgát, ahogy az nekik jó, ők meg imádják. Valószínűleg minden este együtt is vacsoráznak.

Diaz a UFC 196-on legyőzte McGregort, a visszavágójuk pedig egészen addig a UFC 200 fő attrakciója volt, míg az ír meg nem próbálta kizsarolni a szervezetből, hogy ezúttal kevesebb promóciós tevékenységben kelljen részt vennie. A manővere nem jött be, a párosítást törölték a gáláról. A UFC és McGregor azóta megint elkezdtek puszilkodni, és a színfalak mögött már ismét a Diaz-Mac 2-ről tárgyalnak, de közben egyre vadabb pletykák érkeznek a Mayweather-meccsről is. A stocktoni szerint az utóbbi pusztán blöff, amivel riválisa megint nyomást akar gyakorolni a UFC-re, hogy minél kedvezőbb feltételeket alkudjon ki magának a következő meccsére.

Konkrétan ezt gondolom, mert mindig, amikor valami újat hallok róla, felhívnak. Mire én: hé, tudom, hogy blöffölsz. Vagy akkor verekedj meg azzal a fasszal. Én várni fogok rád. Én vagyok az egyedüli hármunk közül, aki elmondhatja, hogy mindkét másik seggét szétrúgná egy este alatt. Mert Conor már nem mondhatja. Floyd meg pláne nem.

 

Kibokszoltalak, nem lekopogtattalak. Már megvertem, mire ráment egy levitelre. Aztán azt hallom, Mayweather szerint McGregor a legtöbb meccsét állva nyeri. Hát, nem ellenem. Már vesztésre állt az állóharc részében. Le akart vinni, ez volt számára a kiút. De ez az egész kamu, és az embereknek jó lenne erre rájönnie. Akkor lássunk már Mayweather ellen! Blöffölsz. Állj ki Mayweatherrel, baszadék. Lássuk, mi lesz. Én addig itt elücsörgök. És hogy mi lenne? Mayweather baszottul elfenekelné egy bokszmeccsen.

McGregorról újabban olyan videók érkeznek, melyeken a bokszedzésén van a hangsúly, és a közösségi médiában is boksszal haknizik – ez azonban Diazt, aki Andre Ward egyik sparringpartnere, egyáltalán nem hatja meg.

Ez az arc sparringnak, bazmeg, körbepattog valami bohócot Freddie Roach termében. Le se szarom azt a fickót. Lenyomod a fickót? Hát én is lenyomnám. Az a bolond McGregor hat perc alatt lemerült, aztán bepánikolt, vagy valami. Kétségbe estél? Ne tedd. Nem lehet kétségbe esni. Floyd Mayweather kiütne. Ez így amatőr boksz. Ha én bemegyek a ringbe, és az ellenfelem jó három menetre, négyre, aztán kipukkan, és végleg elkezd veszíteni, az amatőr faszság. Odabent készen kell állnod 12 menetre, és rokkolnod végig. Ha pár menet elúszik, akkor is készen kell állnod, össze kell szedned magad, és visszakapaszkodni néhány menet alatt.

Diaz azt egyáltalán nem vágja McGregor fejéhez, hogy igyekszik újra és újra az előzőeknél is jobb feltételeket kikönyökölni magának, hiszen ő maga is előszeretettel sztrájkol, és próbálkozik egyéb módokon azzal, hogy a saját előnyére görbítse a teret. Viszont a UFC továbbra is kivételezik az írrel, és ez Diaznak továbbra sem ízlik.

Ez a fasz most azért trónol a világ tetején, mert a UFC így akarta, és az ír rajongótábor mögé állt. Megtették ezt neki, de egy kicsit túlzottan előre szaladtak, és ez valószínűleg nem tűnt fel nekik. De nekem igen. Egy héttel, vagy mennyivel a UFC 196 után már azt akarták, hogy megverekedjek vele pár hónappal később, a UFC 200-on. Mire én: eltűnhetek én is másfél évre, aztán megverekedhetek Dennis Siverrel, és lehet belőlem a legkelendőbb sztár, akiről mindenki beszél? Nem hiszem, hogy kérnének belőle. Ehelyett elkezdenek Mayweatherről és McGregorról beszélni, és most ez az új nagy dolog. Na megálló, nem most vertek meg két hónapja? Csak annyit mondok, hogy eléggé megtolják. Ők teremtették azt a szörnyet. Ők tették ezt vele. Én viszont valódi vagyok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr718749110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása