TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Joe Rogan: Lehet, hogy hamarosan elhagyom az UFC-t

2016.05.26. 10:29 td_hriczuakos

78248-show-95083.jpg

Mike Goldberg örökös társának szerződése augusztusban lejár, és nem biztos, hogy hosszabbít a nagy testvérrel.

tdmg_banner.png

Az UFC népszerű kommentátora, Joe Rogan idestova majdnem 20 éve szolgálja már a világ legnagyobb MMA szervezetét, szerződése pedig az idei év augusztusában lejár. Persze egyből rávághatnánk, hogy marad a csapatban, hisz neve már egybeforrt az UFC-vel, ám ő maga másképp látja a dolgokat. Az elmúlt pár hétben rengeteget olvashattatok arról, hogy a ZUFFA megválna az UFC-től nem kis zseton ellenében, ez pedig igencsak komoly változásokat hozhatna a cégen belül. Rogan pár nappal ezelőtt a Rolling Stone magazin vendége volt, ahol elmondta, hogy komolyan gondolkodóba esett a távozása kapcsán:

„Ha az UFC-t eladják, senki másnak nem fogok dolgozni, ezt le akarom szögezni. Amennyiben mégis megtörténik ez a biznisz, én felállok az asztaltól. Már most is azon gondolkodom, hogy megéri-e még ezt folytatni. Mindig is a sportág szerelmese leszek, és lassan már 20 éve vagyok a cégnél. És ez több, mint amiről valaha is álmodtam volna, azt hiszem, hogy ideje továbblépni. Olyan régóta csinálom ezt, mint a stand-up comedy-t, ami azért merőben más dolog, hiszen azt a saját időbeosztásomra tudom szabni. Nézőként figyelni egy eseményt, vagy pedig a részese lenni két teljesen eltérő dolog. Így tehát ami a kommentátori állásomat illeti, nem hiszem, hogy még sokáig csinálnám.”

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr478746116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása