TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Paige VanZant szerepet kapott az újratöltött Kickboxer folytatásában – és mellesleg majdnem megnyerte a Dancing With The Starst

2016.05.25. 14:28 td_interim

paige-vanzant-ufc-vanzant_3357228.jpg

Az MMA-s lány a nagyközönség előtt is berobbant.

 

tdmg_banner.png

 

A ketrecben legutóbb feltörölték vele a padlót, de azon kívül eléggé bejött az élet az utóbbi hónapokban a UFC szalmasúlyú Paige VanZantnak. Rose Namajunastól elszenvedett fojtásos vereségét követően nem sokkal meghívták a Dancing With The Stars showműsorba, és ott olyannyira megtetszett Jean-Claude Van Damme-nak, hogy szerepet ajánlott neki az újraforgatott Kickboxer folytatásában.

PVZ egy Gamon nevű harcos/mesterlövészt alakít majd a jövőre érkező Kickboxer: Retaliation-ben. Erre a szerepre ráadásul nem is kasztingoltak senki mást: a DWTS-teljesítményt látva külön VanZantnak írták meg a karaktert.

De még mindezek előtt: a kultikus bunyósfilmet újjáélesztő Kickboxer: Vengeance most ősszel kerül a mozikba JCVD, Gina Carano és Georges St-Pierre szereplésével.

Ami a DWTS-t illeti, VanZant a show folyamán végig közönségkedvenc volt partnerével, és a tegnapi döntőn végül a második helyen végzett. Az utolsó két táncuk:

Nem PVZ az első MMA-s, aki elindult a tévés táncversenyen, de ő az első, akivel komolyan is lehetett számolni a befutók közt. Korábban évekig versenyszerűen táncolt, és ezzel, meg csinos külsejével és csicsergős személyiségével messze túlmutatott azon, hogy annyival el lehessen intézni, hogy „höhö, némmá', bunyós.”

Nem úgy a korábbi versenyzők. Őket inkább csak humorforrásként hozták el, legalábbis aligha gondolta komolyan bárki, hogy Randy Couture és Chuck Liddell majd komolyan labdába fog rúgni, és Jeff Monson sem favoritként vágott bele a táncos show orosz verziójába néhány hónappal ezelőtt.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr958745706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása