TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Szeptemberben lesz a Mayweather-McGregor meccs, hivatalos bejelentés két héten belül

2016.05.25. 15:57 td_interim

b45thgfzrgfh.jpg

Természetesen mindezt „belsős forrásokra hivatkozva” állítják, szóval mérget továbbra sem vennénk rá.

tdmg_banner.png

 

A hipotetikus Mayweather-McGregor bokszmeccstől hangos most minden, de olyannyira, hogy nekünk már tele van vele a tökünk, és tudjuk, hogy nektek is. Mégis be kell számolnunk a legújabb fordulatról, vagyis hát elég erősen esélyes, hogy „fordulatról,” hátha nem puszta kitaláció az egész. Ugyanis azt állítják most, hogy kevesebb mint négy hónapon belül meglesz a bunyó.

A FOX Sports-os Colin Cowherd podcastjében mi másra, mint belsős forrásokra hivatkozva mondja, hogy a Money vs. Mac meccs igenis meglesz, ráadásul korábban, mint az eggyel ezelőtti pletykák állították: nem Szilveszterkor, hanem szeptember közepén. És mindezt nagyon hamar hivatalosan is be fogják jelenteni.

A hírt, azt hiszem, két héten belül jelentik be hivatalosan... én már le is foglaltam két szobát szeptember 17-18-ra Las Vegasban. Úgy értesültem, hogy a Conor McGregor-Floyd Mayweather meg fog valósulni. Múlt héten dőlt el. Felhívtak, aztán valaki más küldött nekem valamit szombaton és vasárnap is. Le is foglaltuk a szobákat Vegasban. Szeptemberben lesz.

 

Mayweathernek nagyon rossz volt az utolsó pay-per-view száma – 550.000 ember fizetett elő rá. Most 2-3 millió előfizetést akar. Szóval szerintem ez lenne a legnyereségesebb meccs a CBS-nek és Mayweathernek. A CBS évek óta Mayweatherrel dolgozik. Ezért vannak a meccsei a Showtime-on, mert a Showtime a CBS-é. Szóval (a CBS CEO és elnök) Les Moonves és a CBS-es csókák azt mondták, „beszélgessünk el a FOX – UFC-csókákkal.” Ott a FOX és a CBS, ott a UFC, ott a boksz, ott van Floyd, ott van Conor. Ez rengeteg pénzt fog fialni.

Minden bizonnyal így is lenne, és ha onnan nézzük a dolgot, hogy mindig a pénz az úr, akkor akár már el is kezdhetnénk magunkat beleélni ebbe az... izébe. Viszont az újabb pletyka kapcsán a külföldi oldalak is óvatosan fogalmaznak, mert hát a legnagyobb esély még mindig arra van, hogy hülyeség az egész, és vagy Cowherd járatja velünk a bolondját, vagy a „belsős források” vele.

A konspirálók kedvéért McGregor friss Instagram posztjával zárunk, melyen az ír szívhez szóló költeményben fejezi ki, hogy „leszarja a pletykás kurvákat.”

 

Akkor most mégsem lesz meccs?!?!?!?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr608746368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása