TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A KSW megint megcsinálta: jön a legerősebb ember vs. legrondább ember meccs (videók)

2016.05.24. 14:47 td_interim

mariusz-pudzianowski-kontra-marcin-rozalski_25892974_1.png

Mondjuk már a legerősebb se valami szép. 

tdmg_banner.png

 

Péntek este jön a premier lengyel MMA-szervezet, a KSW soros, 35. gálája, melynek ezúttal is sikerült fogós témát választani: a testvérharc és Anglia meghódítása után most a világ legerősebb és a világ legrondább embere összecsapásának tapsolhatunk. Jön a Mariusz Pudzianowski vs. Marcin Rozalski meccs.

Itt aztán tényleg nem a sportszakmai szempontok uralkodnak: a migránsokat baseballütővel fenyegető népmesei figura Pudzian, bár az évek alatt egészen tisztességes bunyóssá képezte magát, a lengyel nehézsúlyú trónhoz még mindig kevés lenne. Rozalski mérlege meg még az övénél is hullámzóbb, viszont a KSW bejáratott kommentátoraként, és pláne extravagáns, extraronda külseje miatt szintén rendesen megmozgatja a bunyórajongók fantáziáját. (Tudjátok, ő az, aki annyira nem bírta elviselni, hogy nincs összenőve a szemöldöke, hogy tetoválással pótolta a mulasztást.)

12919676_1116573335059949_2587269578665768427_n-e1459791690465-759x416.jpg

ez olyan szép

De a KSW nem Bellator, így attól nem kell tartani, hogy ez a félcirkuszi látványosság legyen a gála főmeccse. Az bizony valóban komoly párosítás lesz, legalábbis az egyik oldalról biztosan: a szervezet messze legjobb harcosa, Mamed Khalidov lép majd ketrecbe Aziz Karaoglu ellen, hogy megvédje középsúlyú bajnoki övét. Azt az övet, amit múlt novemberben jó barátjától, Michal Materlától nyert el, amikor fél perc alatt lemészárolta.

Pedig Materla is klassz ám, erre pont az előmeccsen emlékeztetheti majd a nézőket, Antoni Chmielewski ellen.

Felülről a harmadik páros lesz az erős-csúnya, majd előttük megint csak egy ismerős kap szerepet: Mansour Barnaoui is a KSW-ben kötött ki, miután kikapott Buchinger Ivántól az M-1-ben.

Szóval a lehetőségekhez képest bizony nagyon erős programmal tér vissza a KSW, és egyúttal nagyon csúnyával is.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr428743686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása