TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Pénzért fog vetkőzni Conor McGregor

2016.05.24. 12:25 td_interim

a59a2585b1c04c9793c0f2d05a1cf955-780x535.jpg

Az ír az ESPN Test különszámába kapott meghívót. 

tdmg_banner.png

Tovább folytatja a ketrecen kívüli világ meghódítását Conor McGregor. Tegnap jelentették be, hogy az ír benne lesz az ESPN magazin idei Test különszámában. Azaz pucérra fog vetkőzni.

egy werkfotó

A Test különszám persze nem pornográf fotósorozatokat közöl, teljesen más a célja. A 2012-es címlapsztori Ronda Rousey így fogalmazott:Az ESPN magazin Test különszáma az emberi potenciál csúcsát ünnepli, és azt, ahogy az emberi test kinézhet, ha egyetlen, speciális célra edzik.

Bár címlapra eddig csak Rousey került, eddig összesen öt MMA-st szerepeltettek már pőrén a magazinban. Levetkőzött már nekik Miesha Tate és Jon Jones is, az akkor még férj-feleség Evangelista „Cyborg” Santos és Cristiane „Cyborg” Justino pedig közös galériát adott a lapnak.

Az ESPN mcgregoros Test különszáma július 8-án jelenik meg. És ha már itt tartunk: 

Senkit nem akarok befolyásolni, de én Butterbeanre szavaztam.

 

Még egyszer: semmi extra, csak Butterbean.

 

(Butterbean)

 

( ͡° ͜ʖ ͡°)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr928742776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása