TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Június 11-én jön a IV. ADCC Hungarian Open és BJJ Summer Challenge

2016.05.23. 11:21 td_interim

deanlister1.jpg

A helyszín: Budakalász.

tdmg_banner.png

Eredetileg márciusban tartották volna, de ami késik, nem múlik: a nyár beröffentéseként megrendezik a IV. ADCC Hungarian Opent, mely egyúttal itthon is elindítja a BJJ Summer Challenge versenysorozatot. A kettő-az-egyben grapplingmennyországnak a Budakalászi Sportcsarnok ad majd otthont, június 11-én, 10 órai kezdettel.

Az ADCC és a BJJ Summer Challenge közt a legnagyobb különbség az, hogy az előbbi no gi verseny, az utóbbin pedig giben gurulnak, de az engedélyezett technikák között is vannak eltérések. Az ADCC szabályait – angolul – itt találjátok, az SC pedig az IBJJF szabályrendszerét használja, melyet itt tudtok megnézni.

A súlycsoportokat a többi szükséges információval együtt a Magyarországi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség oldalán, a versenykiírásokban találjátok: az ADCC-ét itt, az SC-ét itt. A nevezési díj felnőtt korcsoportban 25 euró, juniorban 15, a regisztrálni szintén az mbjjsz.hu-n tudtok, és a nevezési díj befizetésével kapcsolatos infók is ott vannak.

A nevezés az ADCC-re június 8-án 17:00 órakor zárul, az SC-re június 8-án 24:00-kor.

A hivatalos poszterek:

A verseny Facebook-eseményét itt találjátok, a Budakalászi Sportcsarnok pedig itt van:

Hajrá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr848740132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása