TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 155: Carvalho vs. Manhoef élő közvetítés

2016.05.20. 17:03 td_interim

45akqru.jpg

Katt.

  

tdmg_banner.png

A Bellator az atomsűrű, de a UFC brazíliai gigarendezvénye miatt abszolút háttérbe szorult múlt hétvégéje után most tényleg szabad a pálya: ezen a pénteken csak övék a rivaldafény, sőt, szombaton és vasárnap is, mert rajtuk kívül senki sem tart most nagy kaliberű MMA-rendezvényt. Ráadásul az aktuális program is sokkal izgalmasabb, mint a sérülések és tragédia miatt szétesett múltkori.

A Bellator 155 főmeccsén védheti meg először középsúlyú bajnoki címét Rafael Carvalho, a veterán Melvin Manhoef ellen. Bár kevert rendszerben küzdenek, a riválisok megállapodtak abban, hogy ez tulajdonképpen egy kick-boxmeccs lesz, kiskesztyűben. Előttük a kétszeres pehelysúlyú bajnok Pat Curran a WSOF volt 145 fontos királyával, Georgi Karakhanyannal méri össze erejét. A főkártyán összecsap még két nehézsúlyú UFC-veterán: Joey Beltran és Chase Gormley, míg a tévés programot a pehelysúlyú női MMA-pionír Marloes Coenen és Alexis Dufresne meccse nyitja meg.

A Bellator 155 ültetői 01:00-kor kezdődnek, a főkártya 03:00-kor. Élő közvetítést itt és itt találtok.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr998734906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása