TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Macsétával vágták föl a német MMA-st egy edzőtermek közti leszámoláson

2016.05.19. 17:05 td_interim

gergg5rgrgr.jpg 

18+

tdmg_banner.png

Durva incidens történt tegnap Hamburg Hasselbrook negyedében. Szerda este 21:45 körül öt maszkos ember berohant egy MMA-edzőterembe, és késekkel, gumibottal és macsétával rátámadt Abeku Afful ghánai-német középsúlyú bunyósra, számolt be egy szemtanú.

Affult életveszélyesen megsebesítették, a macséta az egyik lábán átvágta az ütőeret és egy ínt. A mély vágás miatt a bunyós nagyon sok vért vesztett, kórházba szállították, és több életmentő műtétet hajtottak rajta végre. Afful állapota most már stabil, de továbbra is ott tartják az intenzív osztályon, és elképzelhető, hogy további beavatkozásokra lesz szükség.

A tényleg nagyon brutális sebesülést megörökítették, akinek bírja a gyomra a vért, és kíváncsi rá, ide kattintva megnézheti a képet.

Affult saját termében érte a támadás, éppen jövő heti meccsére készült. A tanítványok többsége addigra már hazament. A szemtanú szerint a maszkosok célirányosan egyből abba a szobába rohantak, ahol az áldozatuk edzett.

Röviddel a támadás után a rendőrség letartóztatta Ismail C.-t, egy rivális hamburgi MMA-terem vezetőedzőjét. Helyi források szerint Afful C. régi tanítványa volt, később elhagyta a csapatot, hogy megnyissa a saját termét, ez szülte kettejük konfliktusát. Azt feltételezik, hogy a támadás kiváltója C. termének egy női trénere volt, aki Afful klubjába is átjárt edzeni. Az incidens előtt a nő és Afful is kapott fenyegetéseket sms-ben.

Hogy a támadás valóban a két terem közti leszámolás volt, azt még nem bizonyították be, a rendőrség egyelőre nem tudta megállapítani, hogy C. is ott volt-e a maszkosok között.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr958732440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.20. 09:34:34

"macsétával rátámadt Abeku Afful ghánai-német középsúlyú bunyósra,"

"Röviddel a támadás után a rendőrség letartóztatta Ismail C.-t, egy rivális hamburgi MMA-terem vezetőedzőjét. "

Nem írok kommentet, mert abban a pillanatban megkapom a rasszista jelzőt :)

GrenAbla 2016.05.20. 10:45:38

@...elmúlik...: miért, mi bajod van a tősgyökeres árjákkal? :)

Opi87 2016.05.20. 11:44:34

Igazi tősgyökeres németek ezek is

2016.05.20. 13:22:26

@GrenAbla: Á, azokkal semmi :)
süti beállítások módosítása