TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Augusztusban érkezik a Hands of Stone, Roberto Duran életét bemutató film

2016.05.07. 16:26 td_axl

hands-of-stone.jpg

Duran volt minden idők legnagyobb verekedője, a 70-es évek legjobbja, aki legyőzte a csúcsformában lévő "Sugar" Ray Leonardot.

Az elmúlt években ismét népszerű lett Hollywoodban ökölvívó témájú filmeket készíteni. Emlékezzünk csak a 2010-es The Fighter című alkotásra, mely a legendás Mikey Ward életét dolgozta fel Mark Walhberg és Christian Bale főszereplésével. Aztán tavaly/idén érkezett a Southpaw és a Creed, melyek ugyancsak minőségi filmek, aránylag jól megküzdve azzal a kihívással, hogy egy bokszmérkőzést látványosan, mégis a hitelességhez közelítve ábrázoljanak a mozivásznon. Ezt a sort folytatja remélhetőleg idén augusztusban a Hands of Stone film, mely az ökölvívás egyik legkeményebb bunyósának életét dolgozza fel. Roberto Duran kétségtelenül a 70-es évek egyik legemlékezetesebb harcosa volt, aki a nyers erejével, durva verekedő stílusával, roppant regenerálódó képességével emlékezetes küzdelmeket hozott le a ringben.

1968-ban mindösszesen 16 évesen állt profinak és egészen 2002-ig bunyózva 50 éves koráig 104-16 (70) rekordot gyűjtött össze. Duran felemelkedésében edzője Ray Arcel kimagasló érdemekkel rendelkezik, aki a nyugdíjból, 72 éves korában visszatérve kezdett el foglalkozni a féktelen Durannal. Duran legnagyobb sikerét talán 1980. június 20-án aratta, mikor az olimpiai bajnok, amerikai hős "Sugar" Ray Leonarddal megküzdve pontozásos győzelmet aratott. A második meccsükre azonban jelentősen rosszabb fizikummal/felkészüléssel érkezve a vesztésre álló Duran a nyolcadik menetben kézlegyintéssel feladta a küzdelmet, mondván, nem bunyózik tovább. A profiboksz.hu egy nagyszerű cikkben összefoglalta korábban Roberto Duran pályafutását. 

Szóval a Hands of Stone filmben Durant majd Edgar Ramírez alakítja, a legendás Ray Arcel edzőt Robert De Niro, "Sugar" Ray Leonard szerepében pedig Usher Raymond érkezik majd.  

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr558693968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása