TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Bellator és az Invicta is lenyomja a UFC-t

2016.05.06. 16:33 td_interim

45zthrth.jpg

Mármint promózásban.

tdmg_banner.png

A UFC, hiába a világ premier MMA-szervezete, körítésben – néhány kivételtől eltekintve – eléggé felejthető munkát végeznek. Már néhány évvel ezelőtt sem volt a helyzet magaslatán Dana White promóosztálya, de a Reebok-üzlet folyományaként még azt a kevés egyediséget és kreativitást is sikerült kiölni a poszterekből, fotókból és videókból, ami olykor még csak-csak felhorgadt. Ezzel szemben az örök másodhegedűs Bellator MMA és a vezető, tisztán női Invicta FC mindig igyekszik odatenni magát, és a legutóbbi kampányok különösen királyra sikeredtek.

Marvel és a Polgárháború? Ugyan! DC és az Igazság hajnala? Hah! Itt az igazi képregénybunyó!

A jövő szombati Bellator 154 főmeccse amúgy sem piskóta: a félnehézsúlyú mérkőzésen az ex-UFC-s Phil „Mr. Wonderful” Davis és Mohammed „King Mo” Lawal csap össze. Mivel mindkettejük neve teljesen képregényesen hangzik, el is készültek a bunyójukhoz a megfelelő címlapok:

Whose side will YOU be on May 14th at #Bellator154? #TeamDavis or #TeamKingMo? | Downloadable LINK IN BIO

Bellator MMA (@bellatormma) által közzétett fénykép,

 

Haláli! Azt azért tegyük hozzá, hogy ezt a képregényes geget a UFC is elsütötte már pár éve, amikor még szabadott neki: a 181-es gálájuk két címmeccse, a Johny Hendricks vs. Robbie Lawler 2 és az Anthony Pettis vs. Gilbert Melendez is megkapta a rajzos kezelést.

Mindent leuraló portrék

Az Invicta sem maradt el a Bellator mögött az aktuális rendezvényük promójával. A szombat éjjel érkező Invicta FC 17 elé remek bunyósportrék készültek, melyekkel a szervezet a Twitteren nyomul. Íme a legjobbak:

Angela Hill, mint vadnő

Aline „Hannibal” Serio ziccere kihagyhatatlan volt...

… ahogy Rachael „Wonder Woman” Ostoviché is

mondjuk ő itt jobban látszik teljes pompájában

Ahogy látható, az Invicta a UFC és Reebok-féle egyéniség-kilúgozás és papírízűvé szikkasztás helyett megnyitja a játszóteret a bunyósai előtt, akik ott tényleg azt csinálnak, amit akarnak. És ez így sokkal viccesebb, színesebb és szerethetőbb, mint Dana White-ék gyakorlata. És olyan, mint régen a Pride.

A szombati gála posztere se maradhat ki, hát nézzétek már meg, mennyire csinos:

Bellator/Invicta promók – UFC promók 100:0

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr938691854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása