TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cserbenhagyásos gázolás áldozata lett, meghalt a Bellator fiatal tehetsége

2016.05.05. 17:05 td_interim

20140422080158-827q0004_0_0.jpg

Jordan Parsons 25 éves volt.

tdmg_banner.png

Helyi idő szerint szerda délután meghalt Jordan Parsons, a Bellator 25 éves pehelysúlyú bunyósa. Parsons múlt héten cserbenhagyásos gázolás áldozata lett a floridai Delray Beachen. Az eset május elsején, helyi idő szerint 12:30 körül történt.

A fiatal sportoló a Boca Raton-i Blackzilians tagja volt, éppen közelgő meccse edzőtáborát fejezte volna be. Át akart menni az úttesten, a fején fejhallgató volt, talán ezért nem érzékelte a közeledő járművet. A rendőrség egyelőre nem tudja megmondani, milyen színt mutatott éppen a közlekedési lámpa, amikor az eset történt, de a gázoló a becsapódás után meg sem állt, azonnal továbbhajtott. A tettest még keresik.

Parsons kómába esett, a kórházban el kellett távolítani a sérült lépét, és amputálni kellett a lábát is, de állapota nem javult, és tegnap végül a családja kérésére lekapcsolták a lélegeztetőgépét.

A bunyós végső profi mérlege 11-2, a Bellatorban 2-1-ig jutott, egy kiütéses és egy szubmissziós győzelemmel. Halála kapcsán Scott Coker Bellator-elnök így nyilatkozott:

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy a Bellator család szeretett tagja, Jordan Parsons meghalt. Jordan kivételes atléta volt, a sport emelkedő csillaga. De ami ennél fontosabb, kivételes fiatalember volt. Jordan dolgos volt, elkötelezett és intelligens, öröm volt a társaságában lenni. Mindent megtestesített, amiért szeretjük ezt a sportot. Elvesztése szörnyű és tragikus, mindannyian gondolatainkba és imáinkba foglaljuk a családját, barátait és csapattagjait.

Parsons a jövő heti Bellator 154-en küzdött volna.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr448689204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása