TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Amir Khan: Jók lennének az esélyeim McGregor ellen

2016.05.05. 17:54 td_interim

boxing.jpeg

A brit bokszoló is felszállt a Conor-vonatra.

tdmg_banner.png

Amir Khan épp élete egyik legnagyobb meccsére készül – hétvégén a két súlycsoporttal feljebb vitézkedő Saul „Canelo” Alvarez ellen lép ringbe – de a bunyósvilágon végigsöprő McGregor-őrület elől ő sem menekülhetett. A bokszoló már korábban is azt mondta, nincs kizárva, hogy egyszer áttér az MMA-ra, és most egy friss interjúban újra előkerült a téma, fókuszban az ír fenegyerekkel.

Mindig is UFC-rajongó voltam, és bírom McGregort. De ha meg kellene küzdenem a 147 font körüli bajnokkal, jók lennének az esélyeim. McGregor vagy bárki más ellen. Csináltam már MMA-edzést. Jól jön a felkészüléshez olyan fickók ellen, mint Canelo, aki szereti nyomás alá helyezni az embereket.

Khan számára valóban nem idegen az MMA, a bokszoló az indiai Super Fight League társtulajdonosa. Mindezek ellenére nem mindenki vette komolyan a fenti nyilatkozatot, de a bunyós néhány nappal később kötötte az ebet a karóhoz.

Komolyan gondoltam. Ha egyszer becsönget hozzám az MMA, és felkér arra, hogy bunyózzak, akkor meg is tenném. Mindig új dolgokat próbálok ki. És mivel megvan a sebességem és a tudásom is, egyértelműen nem okozna nekem problémát átmenni az MMA-ba.

Khan valóban szupergyors és nagyon jól üt – viszont nem különösebben erőseket, és az üvegálláról is ismert. Mi lenne kettejük meccsén? Játsszunk el a gondolattal!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr808689384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása