TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cyborg: Láttam Rondát árnyékbokszolni a parton. Az árnyéka nyert.

2016.05.04. 15:35 td_interim

vwegweg.jpg 

Megszületett az év oltása.

tdmg_banner.png 

Szóval a világ ügyeletes és valódi legfélelmetesebb nője, Cristiane „Cyborg” Justino is megnézte azt a friss videót, melyen gyűlölt ellensége, Ronda Rousey előbújt a rejtekhelyéről, és lement Venice-i tengerpartra árnyékolni. És olyannyira nem volt elájulva a látottaktól, hogy azt még a fiatal Georges St-Pierre is megirigyelhette volna, de a kanadai ász klasszikus „I am not impressed by your performance”-e helyett egy másik halhatatlanhoz nyúlt vissza, és megszülte a legkeményebb oltást, amit Rousey valaha is kapott. Ez egy tegnapi rádióinterjú felvétele, a lényeg 2:25-nél:

Láttam Rondát árnyékbokszolni a parton, és az árnyéka nyert.

Ezt az abszolút touché-szopatást eredetileg Muhammad Ali mondta George Foremanre a Rumble in the Jungle előtt, sőt, ez a vicc valószínűleg ennél is régebbi, egyidős lehet magával az ökölvívással. Ronda kapcsán valahogy mégsem húzta még elő a kalapból senki, egészen eddig.

A kárörvendőknek búcsúzóul hadd kedveskedjünk egy másik klasszikussal, ezúttal gif formájában:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr708686016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása