TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Borics Ádám Amerikában vívja FFC címmérkőzését!

2016.05.04. 09:19 td_axl

borics_adam_1.jpg

Borics Ádám élete eddigi legnagyobb lehetősége előtt áll!

A TDMG / TOTALDAMAGE arc Borics Ádám a magyar profi bajnoki címe mellett az FFC gáláin is portyázgatott az elmúlt évben. Egészen pontosan tavaly márciusban mutatkozott be az Orsat Zovko vezette szervezetnél, Marko Burusic ellen pontozásos győzelemmel váltotta meg a jegyét a folytatásra. A tapasztalt Matija Blazicevic elleni szoros győzelmet követően két hónapja Bécsben Manuel Bilic ellen immár csak két mentre volt szüksége, hogy háromszöget rakva ünnepelje a helyszínre látogató népes magyar szurkoló sereg. A horvát újságírók már akkor olyan interjúkérdésekkel állítottak Boricsnak, hogy mit szólna egy címmérkőzéshez a következő meccsén. Nem zörög a haraszt, a pletykák szerint ugyanis Zovko tetszését igencsak elnyerte Borics bunyója és karaktere, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy az FFC címmérkőzést ajánlott Ádámnak. Ez már önmagában nagyszerű lehetőség a fiatal magyar harcos számára, de van két durva csavar a történetben még. 

Az első és durva cucc, hogy az FFC idén megkezdi nyugati hódító körútját az USA-ban, júniusban mindjárt két gálát is lehoznak a tengerentúlon. És igen, ide kapott behívót a veretlen Borics, a június 10-én Springfield-ben megrendezésre kerülő FFC 25 cardban kap helyet a meccse. Az FFC több fórumon is hangoztatta már, hogy az európai terjeszkedéssel párhuzamosan az USA-ban is meg akarják vetni a lábukat. Itt nyilván nagyobb piacot remélnek a szervezők, egy sokkal bejáratottabb közönség elé viszik a bulit, a TV-szerződésükről egyelőre nincs infónk. 

Borics legutóbbi győzelme Manuel Bilic ellen az FFC 23 gálán

A másik csavar a buliban szintén enyhén szólva érdekes: Borics ellenfele az az Ahmed Vila lesz, aki idén márciusban Halmi Viktort megverve ült fel a könnyűsúlyú trónra. Viktor gondolatait olvashattuk a történtek kapcsán, Vila érdemeit azonban ő sem vitatta, késői, "egy napos" beugróként érkezett a meccsre fogyasztás nélkül. Vagyis a bosnyák harcos alapjáraton 70 kiló körül mozog, innen megy le a 65 kilós pehelysúly határára Borics ellen. Feltehetően a könnyűsúlyú öve nem lesz terítéken, de  borítékolható, hogy Halmi Viktor vereségének revánsára építi majd az FFC kommunikáció a bunyó felvezetését. Vila egyébként Stockholmban az Allstars Training Center-ben készül a mérkőzésre majd, igen, ez a hely Alex Gustafsson klubja, felkészülését pedig elsősorban a korábbi UFC bunyós Niklas Backstrom segíti.

Borics tavalyi edzőtábora az MMA Spirit csapatánál

Borics Ádám sem tétlenkedik majd a következő hetekben, Balla Tamás edzései mellett (Eger Shootfighters) a TDMG és Shield Security támogatásában Frankfurtba utazik, két hetes edzőtáborban vesz részt az MMA Spirit csapatánál, ahol barátja és az M-1 Global pehelysúlyú bajnok Buchinger "Buki" Iván mellett olyan harcosokkal készül majd, mint a Bellator-ász Daniel Weichel, vagy Max Coga. Ádám tavaly nyáron járt először az MMA Spirit csapatánál, most pedig visszavárják őt, hogy a Magyar MMA Premium Liga (HFC brand) öve mellé egy újabb, értékes címet gyűjtsön be. WAAAR Borics!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr828683820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása