TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megsérült Maldonado, de így is ki akar állni Fedor ellen

2016.05.03. 10:49 td_interim

image75-660x400.jpg

A brazil nyakcsigolyáival van a probléma.

tdmg_banner.png

Fabio Maldonado aligha lesz csúcsformában élete legnagyobb meccsén. A brazil bunyós nyáron csap össze Fedor Emelianenkóval, viszont most nyakcsigolya sérülést szenvedett, adta hírül az MMAFighting.com.

Az orvosok eltiltották Maldonadót a kesztyűzéstől, és minden egyéb edzésformától, de várhatóan néhány napon belül már bokszolhat. Ez alapján nem lehet olyan komoly a sérülés, arra viszont így is elég volt, hogy Maldonado lemondja pénteki, brazíliai meccsét Felipe Dantas ellen. A Fedor-mérkőzésre viszont már ki tud állni.

Emelianenko és a UFC-veterán június 17-én, a szentpétervári Fight Nights 50 gálán csap össze, melyen a doppingtesztekről nagyvonalúan megfeledkeznek. Ennek kapcsán egyébként Maldonado egy interjúban azt mondta, hogy akkor ő bizony beszedi az egész patikát, aztán egy napra rá hevesen visszakoznia kellett azzal, hogy ő azt hitte, a riporter viccből kérdez ilyet, és ő is csak poénkodott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr968682402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása