TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor kicsit megment Twitteren, Diaz helyrerakta

2016.05.03. 13:21 td_interim

conor-mcgregor-blows-up-twitter-talking-nate-diaz-brock-lesnar-being-ppv-king_1.jpg 

A túl sok szabad idő átka.

tdmg_banner.png

Conor McGregornak nincs lekötött bunyója, úgyhogy két Gunnar Nelson-kesztyűzés között lelkiismeret-furdalás nélkül nekiállhat a Twitteren garázdálkodni. Tegnap meg is tette, ráadásul úgy, hogy spontán kérdezz-feleleket indított a rajongóival meg a kritikusaival. Ennek során kiderült sok érdekes dolog, de nem hiányoztak a „na jól van ám már”-pillanatok sem.

Kezdjük az érdekességekkel, melyek az ír kedvenc témájából bomlottak ki: abból, hogy mennyi pénzt keresett, és mennyi rekordot tart a UFC-ben.

Pay-per-viewk! A rajongói kérdésre, hogy szerinte nélküle a UFC 200-ból elmegy-e akár csak megközelítőleg is annyi, mint a McGregor-Diaz főmeccsel 1.5 milliós eladást produkáló UFC 196-ból, az ír azt mondta, hogy nem. És hogy ezzel ellenben vele még a Floyd Mayweather-Manny Pacquiao 4.4 milliós eladását is felülmúlta volna a gála.

„Kimondható, hogy lehagytad Brock Lesnart mint az MMA történetének legkelendőbb harcosa?” Conor szerint ez nem csak kimondható, hanem egyenesen tény: a PPV-rekord mellett övé a legnagyobb jegybevétel, és a legnagyobb tévés, Fight Pass-es és Embedded-es nézettség is (meg a leggyorsabb címmeccses kiütés, mert ez sehonnan se lehet kihagyni, ugye).

Aztán amikor egy másik rajongó megemlíti, hogy a UFC 100 Lesnarral 100 ezerrel több eladást produkált, mint a UFC 196, McGregor kijavítja:

Szóval az ír azt állítja, legutóbbi gálájának bejelentett számai jócskán félrementek, és 1.5 millió helyett valójában 2 millió kelt el belőle, 400 ezerrel több, mint a UFC 100-ból. És hogy ez a 400 ezres különbség már önmagában 100 ezerrel több, mint amennyi a Jon Jones visszatérésével fémjelzett UFC 197-ből elment. Ezek szerint Dana White-ék szándékosan eltitkolták karrierjük legnagyobb sikerét, mert... szerény emberek? Mindegy, menjünk tovább.

Pehelysúlyú címegyesítés? Jöhet!

A tweet meggyőző erejét azonban eléggé tompította egy rajongó, aki rámutatott arra, hogy a Naseem Hamedtől nyúlt frázis *köh-köh* nem csak a pehelysúlyúakra igaz:

És végül jöjjön az, amire mindenki várt: Nate Diaz. Aki nagy, na de Conor majd legközelebb könnyű lesz, és oktatni fog:

Mert hogy múltkor négyszer reggelizett, és még desszertet is evett a mérlegelés napján:

És különben sem igaz, hogy nincs földharca, mert legutóbb sweepelte és kontroll alatt tartotta Diazt, csak a második menetre kimerült, és az volt a baj:

Itt egy kicsit azért álljunk meg, mert amikor legutóbb ellenőriztem, még úgy volt, hogy Nate évek óta nagy kaliberű fekete öves, akiről már milliószor kiderült a ketrecben, hogy a földön életveszélyes, Conor jitsujáról meg még most is alig tudunk valamit. De persze az is igaz, hogy ha lefulladsz, és még az agyad is habosra verik közben, akkor már nagyon nem fogsz a földön sem vitézkedni.

Kardió téma! „Diaz részidős triatlonos, az ő kardiója nem megy sehova” vs. „Aki csupán részt vesz valamiben, azt mindig le fogják győzni”

Que? Ennek egyedül akkor van értelme, ha Conor arra gondol, hogy Nate addig nem lesz sikeres triatlonista, amíg 100%-ban rá nem koncentrál a sportra. Milyen igaz. De Conor nem erre gondol. Milyen kár.

Arról, hogy Diaz szerint egy teljes edzőtáborral a háta mögött McGregor még el se találta volna: „több kifogást talált a meccs első nyolc percére, mint én az utolsó kettőre.”

Mármint szerinte a „meccs előtt egy héttel még egy jachton tequiláztam” az nagyobb kifogás, mint a „négyszer reggeliztem, meg még desszertet is ettem.”

A kopogtatással győzelmet aratott Nate meg mi mást is felelhetett volna erre mint:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr68682760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása