TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Coker az ismét viszkető tenyerű Dadának: Legyünk csak barátok

2016.05.03. 15:46 td_interim

12965697_566878060158008_157139896_n_0_0.jpg

Szívtiprás a Bellatorban.

tdmg_banner.png

Dada 5000, vagyis Dhafir Harris történetét legutóbb ott hagytuk abba, hogy a legény egy visszakézből törölt, de persze, hogy eltüntethetetlen nyomot hagyott Instagram-posztban bevallotta: Bellator 149-es, Kimbo Slice elleni mérkőzésén leállt a veséje, kétszer is szívrohamot kapott, és tulajdonképpen meg is halt. És hogy ismét verekedni akar.

Ez rettenetes gondolat, viszont szerencsére főnöke, Scott Coker Bellator-igazgatónak esze ágában sincs a kedvére tenni, és újabb mérkőzést lekötni neki. Coker az MMAJunkie podcastjében megmosolyogtató, középiskolás módon szakított Dadával.

Egyelőre azt mondom, legyünk csak barátok. Mindannyian barátok lehetünk. Egy csomó minden történt azon a mérkőzésen. Őszintén a legjobbakat kívánom a kölyöknek. Keményen megszenvedett a Kimbo-meccsel, és nagyon meleg volt a helyzet. Nem vagyok biztos abban, hogy ismét készen állnék erre.

Ami egy igazán elegáns és finom megfogalmazása annak, hogy „bazmeg majdnem gyilkost csináltál belőlem, MENNYÉ INNEN EL.” Nem mintha Coker nem lenne nyakig sáros abban, hogy egy ennyire elégtelen formában lévő embert ketrecbe léphetett, de legalább esze ágában sincs a folytatáshoz is asszisztálni.

Egyébként ahhoz képest, hogy a legutóbbi meccsén meghalt, Dada még mindig veretlen: mint ismert, Kimbo a Bellator 149 doppingtesztjén megbukott nandrolon anabolikus szteroiddal, és emelt tesztoszteron-epitesztoszteron aránnyal, így az összecsapás eredményét végül eltörölték. Sliceot semmi komoly retorzió nem érte: most egyezett ki a gálát szentesítő texasi bizottsággal, hogy befizet 2500 dollárnyi bírságot, elveszíti a bunyóengedélyét az államban, és... ennyi. Az ügy egy pillanatig nem veszélyeztette július 16-i, londoni meccsét James Thompsonnal, a Bellator 158-on.

Hát így ért véget minden idők egyik legszégyenletesebb, majdnem tragédiába torkolló MMA-meccsének története.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr638683228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása