TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Elindult az EuroFC, ami az „Európa vezető MMA-szervezete” címre pályázik

2016.05.02. 17:16 td_interim

13087564_1717106355235283_7363210671014637319_n.jpg

A European Fighting Challenge ősszel tartja az első gáláját.

tdmg_banner.png

Új MMA-promóció született a múlt héten: kedden Berlinben bemutatták a European Fighting Challenge-et, rövidebben EuroFC-t. A finn tulajdonú szervezet célja az, hogy néhány éven belül egyesítse az európai MMA-színteret, és vitathatatlanul a kontinens első számú ketrecharc-szolgáltatójává váljon.

Ez még senkinek sem sikerült, igaz, nem is nagyon próbálkoztak vele. Jelenleg a kismillió promóció közül leginkább a lengyel KSW tekinthető Európa legerősebb szervezetének, majd tőlük nem sokkal elmaradva jön a horvát FFC. És persze ott van az M-1 Global, ők mindkettejüknél erősebbek, de az orosz tulajdonú és az orosz piacra dolgozik, az pedig félig európai, félig ázsiai zóna, így most nem is veszem ide. A WSOF-GC az, ami még európai uralkodásról szövögeti az álmát, de ez nekik még a jövő zenéje, ők egyelőre az ázsiai piaccal vannak elfoglalva.

Az MMA a világ egyik leggyorsabban fejlődő sportüzletága. Mivel nincsenek tisztán európai promóciók, biztosak vagyunk abban, hogy valódi piaci lehetőségeink vannak Európában.

- mondta a berlini bemutatón Jarno Kukila EuroFC CEO, és ezen kívül még fűt-fát ígért, melynek a lényege az volt, hogy nagyon kedvesen és mosolyogva, de azért csak meg fognak baszni mindenkit, mi meg élvezni fogjuk.

A bemutatóra elvitték az eddig leigazolt négy bunyósukat, akik közül három mindenkinek ismerős lehet: Tom Niinimaki, Izabela Badurek és Alan Omer mind UFC-veteránok, a plusz egy Yosef Ali Mohammad pedig állítólag Svédország top nehézsúlyúja.

rgrgeg.jpg

a krú

Az EuroFC ősszel tartja majd bemutatkozó gáláját: október elsején a finnországi Espoo-ban indul a móka a Metro Areenában „The New Era” kódnév alatt, és mind a négy fent említett versenyző ketrecbe lép rajta. A folytatás majd 2017-ben jön, először Prágába, az O2 Arenába látogatnak el február 11-én, majd Koppenhágába, a Forum Copenhagenbe, május 6-án. Ezen kívül még négy rendezvénnyel számolnak jövőre, cél az Egyesült Királyság, Spanyolország, Németország és Oroszország bevétele. Ami még fontos, bár a szervezet fő célkitűzését tekintve egyértelmű is: minden gálát európai főműsoridőben rendeznek meg, éjszakáznunk tehát nem kell majd.

Az EuroFC jövőre összeállítja az össz-európai MMA-ranglistát, és be akarják vezetni az Európa-bajnoki címeket is.

A szervezet Facebook-profilját itt találjátok, a hivatalos honlapjukat itt, az Instagram fiókjukat itt, a Twittert itt, a YouTube csatornájukat pedig itt.

Már fel is lőttek egy habonyian kokainszippantós hangulatú trailert, íme:

Érdeklődve várjuk a fejleményeket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr718680640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása