TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Big John: garantált 10 millió dollárt ajánlottak McGregornak a UFC 200-ért

2016.05.02. 15:14 td_interim

hi-res-3ca0cec8763a245f257bec7460df397b_crop_north.jpg

Aztán neki még az se kellett.

tdmg_banner.png

Conor McGregor már így is a UFC történetének legjobban fizetett bunyósa, UFC 196-os, Nate Diaz elleni vesztes mérkőzése után megkapta a szervezet első egymillió dolláros meccspénzét. De ez még mind semmi, ennek a tízszerese ütötte volna a markát, ha vállalja a média-kötelezettségeket, és ketrecbe lép a UFC 200 főmeccsén, a Diaz elleni visszavágón. Minderről a veterán MMA-bíró „Big” John McCarthy beszélt Sean Wheelock kommentátorral közös podcastjében.

Beszéltem Lorenzo Fertittával a UFC 197-en, a backstageben álldogáltunk, úgy dumáltunk. És azt mondta, „sose gondoltam volna, hogy ha 10 millió dollárt garantálok egy fickónak, még akkor is lesznek problémáim.” Ha nem hiszed el, hogy 10 millió dollár rengeteg pénz egyetlen meccsért, akkor őrült vagy. Az a pénz megváltoztatja az életed.

McGregor akarta a mérkőzést, izlandi edzőtáborát viszont nem akarta megszakítani a jubileumi gála sajtókörútja kedvéért, így inkább blöffölt egyet, és azt mondta, visszavonult. Ez nem jött be, a UFC, ahelyett, hogy ezúttal kevesebb promóciós kötelezettséget varrt volna a nyakába, és visszaédesgette volna magához, inkább kivette a 200-as rendezvény programjából az ír párosítását, és a Daniel Cormier vs. Jon Jones 2-vel helyettesítette. A nagy pénznek valószínűleg egy jó darabig lőttek.

Ezt a pókermeccset (McGregor) elveszítette. Az a 10 millió legközelebb, amikor bunyózik, lehet, hogy nem lesz 10 millió, mert az már nem a UFC 200 lesz.

Dana White UFC-elnök valamelyik, a 200-asra következő pay-per-view gálán akarja bunyóztatni McGregort, várhatóan a Jose Aldo-Frankie Edgar 2 győztesével, egy pehelysúlyú címvédő meccsen. McGregor továbbra is Nate Diazt akarja. Én a 10 millió dollárját akarom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr378680136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása