TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Mayweather: Kilenc számjegyű összeget ajánlottak fel, hogy visszatérjek

2016.05.02. 13:52 td_interim

usa-today-8892745_0.jpg

Egyre valószínűbb, hogy Floyd már megint stornózni fogja a nyugdíjat.

tdmg_banner.png

Floyd Mayweather Jr. nyolc hónapja vonult vissza – immár többedjére – és úgy tűnik, hogy ez sem a végleges búcsú volt. Ez mondjuk aligha lep meg bárkit is.

Money szombat este ott volt a Badou Jack vs. Lucian Bute gálán Washingtonban, ahol a Yahoo! Sports riportere mikrofonvégre kapta, és kifaggatta arról, hogy telik a nyugdíj, meg arról, mikor fejezi már be a hülyéskedést, és tér vissza felülmúlni Rocky Marciano 49-0-ás mérlegét. Egyértelmű válasz persze nem érkezett, csak egy sejtelmes vigyor, és utalás egy újabb bődületes meccspénzre.

Mindenki azt kérdezi, „vissza fog térni Floyd Mayweather?” Most boldog vagyok itt, a köteleknek ezen az oldalán, de tárgyaltam a CBS-szel és a Showtime-mal, és hát sose lehet tudni. De egyelőre boldog vagyok ezen az oldalon.

 

Őrült számokat dobálnak most felém, egészen kilenc számjegyűekig, természetesen. Tényleg meg vagyok áldva, nem is hinnéd, mennyire. Nem tudom, mit fogunk csinálni, de most boldog vagyok ezen az oldalon, más bunyósokat segítve.

Mayweathernek egyébként már volt kilenc számjegyű meccspénze, a Manny Pacquiao elleni bunyó után 100 millió dollárt vett fel (és persze erre jött még a pay-per-view részesedés, és minden kiskutya fasza, amitől a végső összeg 230 millióra kerekedett).

A lehetséges, visszatérős ellenfélről is megkérdezték Floydot. A Gennady Golovkin-variációt lelőtte, azt mondta, a középsúlyú GGG-nek a félnehézben nemrég debütált Andre Warddal kéne összecsapnia (aki épp most írt alá a Sergey Kovalev elleni meccsre). A váltósúlyú Keith Thurman és Shawn Porter kapott egy langyos dicséretet, de nem érdeklődik irántuk, Danny Garcia viszont már inkább kedvére való lenne.

Danny Garcia, egy újabb név, egy veretlen ígéret, veretlen bajnok két súlycsoportban. Nagyon izgalmas bunyós. Sose tudhatjuk. Ha visszatérnék, akkor persze kilenc számjegyű fizetésért tenném meg, és egy bajnoki címmeccsért.

És ha többet mégsem tér vissza Floyd? Hát, akkor legalább lesz ideje az MMA-ra koncentrálni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr798679878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása