TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Éjjel kicsit kiborult a KO-vödör Kaliforniában (videók)

2016.05.01. 11:35 td_interim

gg_g.jpg 

A Victor Ortiz vs. Andre Berto 2 gála közönsége megkapta, amit a pénzéért remélt.

tdmg_banner.png

Kurrens nagyágyúk nélküli, de így is elég masszív bokszgálát hozott össze a Premier Boxing Champions magyar idő szerint tegnap éjjel a kaliforniai Carsonban. A rendezvényen volt világbajnokok is ringbe léptek, ott volt a szebb napjaiban a WBC és WBO több súlycsoportját is uraló Fernando Montiel, és persze a két főszereplő, Andre Berto és Victor Ortiz, előbbi épp utóbbinak adta át a WBC váltósúlyú világbajnoki övet 2011-es első találkozójukon. Hát a három ex-királyból kettő nagyon hamar kifeküdt, és még további nagy kiütéseket is produkált az este. Alább mozgóképes kivégzések, via ZombieProphet.

A váltósúlyú Bertót és Ortizt sohasem fogják a sport legnagyobbjai között emlegetni, de hogy mindketten képesek háborút csiholni a ringben, az is biztos. Tegnapi összecsapásuk is így alakult, Berto revansot vett öt évvel ezelőtti vereségéért, és a negyedik menetben kiütötte riválisát.

Előttük a félnehézsúlyú Edwin Rodriguez két menetig bírta Thomas Williams Jr. ellen:

Fernando Montiel egyetlen menetig volt talpon az ismeretlen Jorge Lara ellen a főkártyát nyitó pehelysúlyú meccsen. Leütéstengerre kiütés jött:

A felvezetők között pedig a félnehézsúlyú David Benavidez a második menetben ütötte ki Phillip Jackson Bensont.

Ezen az MMA-mentes hétvégén eléggé jól jött ez a tarolás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr318676848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása