TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Aldo arról, hogy McGregor visszautasította a UFC 200 promózását: „Ez is mutatja, milyen gyenge”

2016.04.28. 18:13 td_interim

jose-aldo-conor-mcgregor-1024x512_1.jpg

Csak nem lohad a brazil Conor-gyűlölete.

tdmg_banner.png

Jose Aldo a UFC 200 előmeccsén ismét összecsap Frankie Edgarral, a tét az ideiglenes pehelysúlyú bajnoki öv. A brazil klasszis ennek kapcsán végzi most a médiaturnét – azt, amire gyűlölt ellensége, Conor McGregor nem volt hajlandó, és amiért aztán az ír ki is került a gála programjából. Aldót az ESPN kérdezte meg arról, mit gondol McGregor lépéséről, és ki nem fogjátok találni, hogyan értékelte:

Ez is mutatja, milyen gyenge. Nem tartom sportolónak. Nem tisztelem. Véleményem szerint gyengébb annál, mint amit mindig is hangoztatott.

McGregor tavaly decemberben 13 másodperc alatt ütötte ki Aldót, és vette el ezzel a brazil évek óta sikerrel védett 145 fontos bajnoki övét. A végzetes balhorognak a Aldo nem tanúsít túl nagy jelentőséget. Erről már a UFC 200 tegnapi sajtókonferenciáján beszélt, New Yorkban.

Ez igazi ritkaság volt, mint a Halley-üstökös – százévente egyszer történik meg. Megnyugtathatok mindenkit, nagyon is éhes vagyok, ugyanúgy, mint Frakie. Az est legjobb meccsét fogjuk nyújtani nektek.

 

Az a véleményem, hogy még mindig én vagyok a bajnok, az csak egy botlás volt. Vissza fogom szerezni az övem. Meg fogom verni Conort. De azt gondolom, egyből járt volna nekem a visszavágó, viszont most Frankie ellen osztottak be, úgyhogy ő az első. De vissza fogjuk szerezni azt az övet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr658670906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2016.04.30. 16:01:04

Hozé nem is értem mér veri ennyire ezt a palánkot, fullra bunda volt a meccse konorral
Ő is ugyanúgy megkapta, csak zsebbe a sastojást, szerintem inkább qssolnia kéne, mielőtt még lebukik!
süti beállítások módosítása