TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Cormier vs. Jones 2 lesz a UFC 200 főmeccse

2016.04.27. 15:52 td_interim

webesebebebwse.jpg

Csá Conor, csá Nate!

tdmg_banner.png

A UFC-elnök Dana White és fél raklapnyi bunyósa voltak a vendégei az ABC csatorna mai Good Morning America című műsorának, aminek azért elég jó a nézettsége, és nem Tim és Suzie a műsorvezetője. White itt bejelentette, hogy a Daniel Cormier vs. Jon Jones 2 félnehézsúlyú címmérkőzés lesz a UFC 200 főmeccse.

A UFC 200 összerakása, öö, érdekes volt, hogy mást ne mondjak. Történt néhány őrültség. Voltak jó és rossz dolgok is. Jon Jones szombat este verekedett, és megnyerte a meccsét OSP ellen. 15 hónapig volt távol, de most visszatért, és visszaköveteli magának a UFC félnehézsúlyú bajnoki címét. Szóval a főmeccs a Daniel Cormier vs. Jon Jones lesz.

Ez azt jelenti, hogy Cormier sípcsontja időre rendbe fog jönni – már csak az kéne, hogy Jones lába is meggyógyuljon. Bonest ugyanis potenciálisan hat hónapra tiltották el a versenyzéstől a UFC 197-et követő orvosi vizsgálaton. Ez az idő csökkenthet, a további vizsgálatok, és a bunyós gyógyulásának tempója függvényében. Jones minden esetre az eltiltás után azt twittelte, hogy kutya baja.

DC és Bones először a UFC 182 főmeccsén találkozott egymással, ahol egy személyeskedésekkel agyig terhelt promóciós kör után maga a bunyó elég kicsit pukkant: az akkori bajnok Jones elég simán lelépte, és egyhangú pontozással megverte riválisát. A helyzet most fordított: ezúttal Jones a kihívó, mert rendőrségi ügyei miatt tavaly megfosztották az övétől, majd el is tiltották. Időközben DC a UFC 187-en megverte Anthony Johnsont a betöltetlen övért, majd megvédte a címét Alexander Gustafsson ellen a UFC 192-n.

Búcsúzóul következzen egy gif a Good Morning Americából Jonesszal, Cormierrel, Miesha Tate-tel, Paige VanZanttal, Frankie Edgarral és Chuck Liddellel.

*lemondó sóhaj

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr478667760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása