TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: MMA-snak állt a Harry Potter egykori gyerekszínésze

2016.04.27. 11:26 td_interim

vrvrvr.jpg

Josh Herdman hétvégén nyomta le első amatőr meccsét.

tdmg_banner.png

Volt a Harry Potterben egy dagi és ellenszenves karakter, Gregory Goyle – na, az őt játszó Josh Herdman felnőtt, és ketrecharcos lett belőle. A 28 éves Herdman múlt szombaton bunyózta le első amatőr meccsét a UFC-harmatsúlyú Brad Pickett-vezette Rise of Champions promóció második gáláján, Londonban. A brit színész egyhangú pontozással legyőzte a szintén akkor debütáló Janusz Walachowskit.

A meccs

Herdmannel az Addicted MMA készített interjút még a meccs előtt, melyben kiderült, hogy a küzdősportok elég mélyen be vannak ágyazódva családja mindennapjaiba: apja, aki szintén színész, fiatal korában bokszolt és rögbizett, és a gyerekeit is megtanította bunyózni. Josh két bátyja is bokszolgat – amikor az újságíró megkérdezte, hogy akkor mégis ő miért az MMA-t választotta, Herdman azt mondta, hogy azért, mert a kevert harcművészet „nyers, izgalmas és kiszámíthatatlan” és mert érdekesebbnek találja a boksznál, habár annak meg nagyra becsüli a szépségét.

herdman-family.jpg

Bunyóscsalád: a Herdmanék

Az ex-potteres sportoló egyébként öt éve tanulja a japán ju-jitsut, és azt mondja, a magabiztos földharc mellett a KO-erő is megvan benne. Herdman váltósúlyban bunyózik, példaképe a súlycsoport legnagyobbja, Georges St-Pierre.

A színészettel pedig nem hagyott fel, csak, mint mondja, annak, aki nem tört be a sztárok ligájába, annak olyan szereplőválogatásokra járni, mintha lottózásból próbálna megélni.

A színész/bunyóssal készített interjú itt olvasható el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr468667016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása