TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|HISTORY: 41 éve ezen a napon öt embert vert le George Foreman (videó)

2016.04.26. 19:34 td_interim

George Foreman fénykorában rettegett és megállíthatatlan pusztítógép volt - egészen addig, amíg az előző évszázad talán legepikusabb bokszmeccsén az akkor esélytelennek kikiáltott Muhammad Ali mégiscsak megállította. Foreman KO-veresége a Rumble in the Jungle-ön megrogyasztotta a fiatal bunyós önbizalmát, és Big George kicsit szeme elől tévesztette az utat. Talán azért is ment bele 1975 április 26-án a fent látható cirkuszi mutatványba, hogy megmutassa: még mindig emberevő.

Az akkor 26 éves öklöző fél évvel az Ali-vereség után Torontóba utazott, hogy egy óra leforgása alatt megküzdjön öt, nála több kilóval könnyebb és összehasonlíthatatlanul képzetlenebb bokszzsákkal - mindezt úgy, hogy a kommentátori állásban nem más figyelt, mint Muhammad. A trash talk fejedelme pedig ezt az alkalmat se szalasztotta el, hogy belerúgjon fiatal riválisába, és a közvetítés során végig cukkolta és sértegette Foremant, aki mindezt hallotta is, frusztráltan visszaszájalt, miközben a tömeg lassan ellene fordult, és kifütyülte. Végül George úgy felhúzta magát, hogy még a saját, beugrós edzőjét is megütötte - az igazi nem volt hajlandó részt venni ebben a cirkuszi mutatványban. Foreman nem itt mutatta meg azt, hogy még mindig életveszélyes, és ez az öt bunyó - bemutató mérkőzés révén - bele se került a hivatalos mérlegébe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr818665490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása