TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: A Kill Zone 2 hazavágja a vérnyomásod (előzetes)

2016.04.20. 21:03 td_axl

killzone2.jpg

Tony Jaa visszatér és szétránt pár segget ismét.

Tony Jaa az Ong Bank után komoly népszerűségnek örvend, szinte nincs olyan ázsiai akciómozi, amiben ne kapna szerepet akár pár percnyi bunyós jelent erejéig. A Kill Zone 2-ben ismét főszerepben rúgja szét az alvilág arcait. Abban a filmben, amit az Ip Man trilógia készítői hoztak tető alá, vagyis így van némi sejtésetek, hogy milyen tervezésű jelentekben darálnak majd a srácok.

A történet szerint Kit (Wu Jing) rendőrként beépül az alvilágba, majd azonban lebukik és Thaiföldön egy börtönben köt ki. Chai (Tony Jaa) börtönőr ebben a kóterben, azért vállalta ezt a hivatást, hogy leukémiás kislányának műtétjére pénzt szerezzen. Időközben azonban kiderül, hogy Kit csontszövete megfelelő donor a lánya számára, így különösen fontossá válik Chai számára, hogy mentse Kit életét, akit persze a börtönben is le akarnak nullázni. Május 13-án érkezik az USA-ba a film, ezzel együtt pedig vélhetően a torrentek között is felbukkan majd. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr118648412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása