TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 152: Italy élő közvetítés

2016.04.16. 14:29 td_interim

image0022.jpg

Katt.

tdmg_banner.png 

Torinóba látogat ma este a Bellator, és az olasz Oktagon kick-box szervezettel összefogva egy hibrid, kick-box és MMA-kártyát egyaránt felvonultató rendezvényt tesznek elénk. Ma este indul be tehát a Bellator Kickboxing, és már elsőre elhoznak két bomba nevet: a váltósúlyú Raymond Danielst és a középsúlyú Melvin Manhoef-t. Hogy Scott Coker új promóciójának eljövetele mit jelenthet a sportág vezető szervezete, a Gloryra, és úgy egyáltalán, a műfaj egészére nézve, arról itt borongtunk bővebben.

Az MMA-kártyát az ex-pehelysúlyú bajnok Patricio tesója, a könnyűsúlyú Patricky Freire vezeti, aki a UFC-veterán Kevin Souzát köszönti új kenyéradójánál. Előttük érkezik a szintén UFC-veterán, szintén elsőbellatorozó félnehézsúlyú Alessio Sakara, ellenfele Brian Rogers. Ott lesz még a kártyán a pehelysúlyú reménység A.J. McKee, aki egy igazi dinamó, és tovább folytatódik Coker projektje, melyben jó csajokkal akarja eladni a közönségének a női MMA-t. Ez most a 2011-es orosz muay thai bajnok Anastasia Yankova és az eddig különösebben nem jól muzsikáló Anjela Pink közreműködésével történik meg.

A Bellator 152: Italy kick-box kártyája 20:00-kor kezdődik, az MMA-kártya 22:00-kor. Élő közvetítést itt és itt találtok.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr718632012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása