TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Sikítófrászt fogsz kapni Carlos Condit szemétől

2016.04.07. 16:00 td_interim

condit-carlos052015-getty-ftrjpg_mjf9v7vklzuu1t6zhb5i4zszl.jpg

Erre nem készíthet fel semmi.

 tdmg_banner.png

Carlos Condit Snapchat-jét lenyomta a horror. A bunyós tegnap kilőtt egy képet a szeméről, ami félig az Alien filmeket, félig a szexet juttatja az ember eszébe: olyan, mintha épp pattintanák le a szemgolyója felületét, vagy fordítva, pont, mintha most húznának rá egy kotont. Hányingerrel határos: 

j0oxwv1.jpg

A megoldás viszont hálistennek nem hogy nem rémisztő, még megnyugtató is: Conditnak a UFC 195-ös, Robbie Lawler elleni meccsén megsérült a szeme, és úgy gyógyították, hogy rátettek egy védőkupakot. Na, a szem meggyógyult, a kupakot lefejtették, ezt ábrázolja a fotó.

Reméljük, ezek után mindenki jól alszik.

A Született Gyilkosnak korábban is betett már a Lawler-meccs, közvetlenül utána hosszabbíttatta meg a jogsiját, és ez egy nagyon vicces fotót eredményezett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr368576422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása