TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ismét felhabzott a Jones – DC twitterháború

2016.04.05. 11:21 td_interim

maxresdefault_15.jpg

Nem fogynak ki a szuflából.

tdmg_banner.png 

Civilizált nyilatkozatok, korrekt bánásmód, professzionális helyzetkezelés? Na persze! Egészen pontosan egy napig tartott Jon Jones és Daniel Cormier fegyverszünete, azóta megy minden a régi, anyázós kerékvágásban. Puncizuhatag és drogoscsuszamlás temette maga alá a Twittert.

Mint ismert, a UFC-félnehézsúlyú bajnok Daniel Cormier lábsérülés miatt visszalépni volt kénytelen Jon Jones elleni meccsétől, helyére Ovince Saint Preux ugrik be a UFC 197 fő mérkőzésére. DC mindenkitől, így Jonestól is elnézést kért, aki pedig jobbulást kívánt gyűlölt ellenségének.

Aztán bumm, Cormier az MMA Hour hétfői adásában felajánlotta, hogy segít OSP-nek felkészülni Jones ellen klubjánál, az American Kickboxing Academyn, ingyen és bérmentve. OSP köszönettel visszautasította, Bones viszont – szintúgy az MMA Hourban – nem hagyta szó nélkül a dolgot. Azt mondta, az OSP-meghívás megmutatta, mennyire gyenge is mentálisan DC, hogy mennyire örül, hogy nem neki kell három hét múlva ketrecbe lépnie ellene, és hogy mennyire bízik abban, hogy a beugrós győz, mert akkor lesz még néhány alkalma, hogy a bajnoki övvel fotózkodjon, mielőtt végleg búcsút int neki. Az interjú után pedig Bones elővette a Twittert, és a pébetűs szót is.

Ezzel karöltve érkezett a menstruációs vád:

„Megsérültél vagy megbántódtál?”

„Cserélj tampont, jegeld a fájós sípcsontod, és légy kész a UFC 200-ra.”

Persze DC-t sem kellett félteni...

… aki a legyávázásra való visszagyávázás után többek között drogos lúzernek is titulálta Jonest.

„Szállj le a magas lóról és ne kokózz többet. Letépem a fejed, drogos!”

Egyelőre zárjuk mindezt egy költői kérdéssel Jonestól:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr428567736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása