TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson is kérne egy szeletet a Conor-pitéből

2016.03.30. 16:30 td_interim

021216-ufc-anderson-silva-conor-mcgregor-mm-pi_vresize_1200_675_high_50.jpg

Köztes súlycsoportos meccset akar a Pók.

tdmg_banner.png

Anderson Silva se tököl sokat: eltiltása lejártával rögtön kiállt Michael Bisping ellen egy pontozásos vereségért, az eredményen felkúrta magát, és mandinerből bezsákolt egy Uriah Hall elleni meccset a UFC 198-ra, most meg a gála első promókörében már arról beszél, hogy megcélozta Conor McGregort is. Szavak Curitibából:

Szeretnék visszavágózni Nick Diazzal, és aztán Michael Bispinggel is. És a kihívás, amit még szeretnék a karrieremben, az lenne, hogy lefogyasztanék és megküzdenék McGregorral.

 

Nem tudom, beszélnem kéne Giovani Deckerrel (a UFC general managere), hogy melyik súlyban tudnánk megcsinálni ezt a bunyót, de szeretném ezt a kihívást. Nagy kihívást kínálna, és pont erre vágyom jelenleg.

Erre már nem is szuper, hanem hiper-szuper meccsre Silva egészen 180 fontra is lefogyasztana. Tartsuk észben, hogy McGregor a 145 fontos bajnok, akinek a természetes súlycsoportja a 155 font. A súly- (és magasság, ütőtáv) különbség kettejük között óriási.

Silva motivációja, azt mondja, nem a pénz, és ezt neki, a szervezet egyik legjobban kereső bunyósának simán el is lehet hinni. Ezért akar megverekedni az írrel:

A harci stílusa... eklektikus, sokoldalú sportoló, és azt gondolom, a bunyója sokakat meglephet, úgy, ahogy eddig is tette. Szerintem nagyszerű harcos, és okos ember.

Ha ez a párosítás valaha is összejön, akkor a UFC – a Bellator után szabadon – a sport világából visszatér a cirkuszéba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr488546314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása