TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Andre Ward szerint Nate Diaz végre megkapta a kellő elismerést

2016.03.28. 11:14 td_axl

ward_diaz_stockton.jpg

Andre Ward tegnap Sullivan Barrera ellen lehozott bunyója után beszélt a Diaz tesókról.

A 2004-e olimpiai bajnok Andre Ward tegnap este új súlycsoportban bemutatkozva nyert ismét, ezúttal a szintén veretlen Sullivan Barrerat verte pontozással. Ward a meccs utáni sajtótájékoztatón kapta a kérdést, melyben a Nate Diaz vs Conor McGregor meccsről kérdezték őt. Ward ugyanis mindkét Diaz tesóval jó viszont ápol, több menetet sparringoltak már együtt, kölcsönösen segítve egymás felkészülését meccseikre. 

Ward szerint Nate-el nagyon kemény edzeni, a Stockton-pofon nem vicc, a halálba pofozzák az embert Diazék edzésen is (nevet). Ward szerint Nate mindig formában van, kész az edzésekre, sok szögből képes támadni, tényleg nagyon hasznos volt Ward számára vele edzeni. Nate és Nick igazi rossz fiúk, született harcosok, akik minden esetben harcba indulnak. Ward szerint a McGregor elleni győzelem Nate számára végre meghozta azt az elismerést, amit már régóta megérdemelt volna. Aznap este, mikor Nate bunyózott Conorral, két bokszgála is volt, de Ward inkább életében először megvette az UFC PPV-t és a spanja bunyóját nézte. Mit nézte, ott sikoltozott a TV előtt és nagyon örült Nate győzelmének. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr828531162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása